Opal dendrit Tårn

Plus evt. fragt.kr. 305.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Opal dendrit tårn er det man kalder en almindelige opal formet som et tårn (spids). Mens nogle opaler, har alle regnbuens farver, ser man på de almindelig opaler at de ikke er gennemsigtige, men de tiltrækker som regel dens nye ejer med de mørke grønne indeslutninger i sin rå hvide krop.

Navnet Opal kommer fra sanskrit “upala”, der betyder “værdifulde sten”.

Opal dendrit tårne hjælper med at forstærke vores egne egenskaber, således at vi genkender og føler kreativiteten i os selv. Den giver os muligheden til at slippe hæmninger, samtidig med at den styrke vores minder, bringer troskab og loyalitet over for os selv personligt og i forretningsforbindelser. Opal Dendrit er også kendt som stenen der “giver der rare drømme”, men samtidig giver den os forståelsen og accepten af vores iboende perfektion. Det siges at den er fantastisk til at vække de psykiske og mystiske kvaliteter vi mennesker besidder.

Opal Dendrit Tårnet

Som så mange andre krystaller bruger Opal dendrit Tårn dens skønhed til at mystificerer dens evner, når den virkelig sætter gang i tingene, er den fantastisk. Mange mener at denne gruppe af opaler hører til i den “nye” tidsalder, og her siges de at have en har stor åndelig betydning og er derfor meget efterspurgte i naturmedicinske- medicinske kredse, hvor de er tiltænkt at give helbredelse og skabe balance i følelserne.

New age cirkler og grupper af religiøse mennesker

New age cirkler og grupper af religiøse mennesker har gennem historien ment, at Opal Dendrit tårne laver en energi, der fremmer din fysiske og spirituelle vækst. I disse opaler ser du nærmest vandet og nogle plantelignende mønstre for uden den rå hvide farve, der symboliserer liv og harmoni, og det er da også en af naturens måder at give selvbevidsthed og klarhed til bæreren af stenen. Hvis du har denne opal dendrit på dig, vil du måske opleve at blive mindre kritisk, mindre fordømmende og mere accepteret, af andre, og du vil måske opleve mere harmoni med dig selv.

Hekse & Troldmænd

Nogle Opal Dendrit Tårne siges endda at have power fulde magiske kræfter, der giver ejeren kontakt med deres dybere “selv”.
Hekse og troldmænd har dem ofte på sig, fordi det siges, at der derved har du nøglen til at blive en magtfuldt troldmand/heks.

Det har igennem tiden været sagt at Opal dendrit tårne behandler visse lidelser som svimmelhed, blodcirkulationsforstyrrelser, insulin mangel, infektioner, dysfunktionelle forstyrrelser mm.

Nogle naturalistiske psykologer og psykiatere mener at denne gruppe af opaler indeholder muligheden for at kunne kurere depression eller i det mindste tillade en person, der kæmper med depression, at få et klart overblik, således at du kan arbejde med lidt flere af de komplicerede følelser og mentale problemer.

Opal Dendrit tårne er især populært blandt mennesker der er født i oktober måned, fordi denne type af mineral tilhører gruppen af mennesker der er kommet til i denne måned.

Andre ser også på de her opaler

Vægt N/A
Model

Opal dendrit Tårn 1, Opal dendrit Tårn 2, Opal dendrit Tårn 3

Du kunne også være interesseret i...

  • Tilbud! Hvid salvie røgelse smudge stick bundtet

    Salvie Hvid røgelse

    Plus evt. fragt.kr. 60.00kr. 120.00 Vælg muligheder
Indkøbskurv