Malakit Str. S-L. Kval. AA

Plus evt. fragt.kr. 330.00kr. 335.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Malakit Str. S-L. Kval. AA

Malakit Str. S-L (Small Medium Large). Kval. AA, hjælper dig i dit arbejde med at opløse indestængte følelser og spændinger. Det er en power sten. Man kan næsten “læse” sin malakit, ved at betragte dens sorte mønstre. Den er her for at lære os at give slip på følelser. Den giver dig mod til at præsenterer dig som den du er, og vil heale dit Solar Plexus. Løsner spændinger og styrker dit selvværd og får dig til at stå oprejst og stå ved dig selv. Kombiner gerne med bjergkrystal.

Går du ind i en transformations proces?

Malakit er en af de store sten og krystaller hvis du skal transformerer noget, og malakitten vil da også opmuntre og støtte dig i de kommende og nødvendige transformationsprocesser, som gør at du vil kunne nå dine mål. Malakitten vil på samme tid hjælpe dig i dit energiarbejde, hvor den vil rense ud i dine chakra og evt. fjerne de energiblokeringer, samt den dårlig energi og uhensigtsmæssige mønstre du besidder på ethvert tidspunkt. At malakit er i stand til dette, gør at du også er nødsaget til at rense Malakit mere end dobbelt så mange gange i forhold til de fleste andre sten og krystaller, da den ellers kan blive fyldt op med alt for meget negativ energi.

Malakit er en sten, der også kan bruges ved knoglelidelser, diskus problemer (diskusprolaps), gigt, transportsyge og flyskræk. Dette er en rigtig god sten at have, fordi det er en overall god healer i disse områder, samtidig fungerer den som en energisten i dit hjem, og smykke eller lommesten og er fantastisk at bruge i meditationer.
Og brugt sammen Malakit & Lapis lazuli vil den også virke smertestillende, da de to i samråd er fantastiske.

Af andre ord der kan knyttes: Diabetes

Malakit hører til stjernetegnet?

Stenbuk & skorpion

KRYSTAL vand – olie – cremer

Du skal være OBS på at Malakit ikke er egnet til at bruge i vand eller som eliksir hvis du bruger den direkte i vandet olien cremen eller hvor du nu ville ønske at overfører energien til, da den kan afgive stoffer i væsken der ikke er hensigtsmæssig. Men du kan bruge Malakitten ved at stille det vand olie eller cremer mm. oven på den.

Hvordan renser jeg mine sten og krystaller? Tryk på linket, brug dog ikke vand metoden

 

Vægt 0.036 kg
Vælg størelse

Malakit str. S, Malakit str. M, Malakit str. L, XL 239 gr., XL 139 gr., XL 149 gr., XL 138 gr., XL 121 gr., XL 91 gr., XL 81 gr., XL 70 gr.

Du kunne også være interesseret i...

  • himmalaya bjergkrystal

    Himalaya Bjergkrystal

    Plus evt. fragt.kr. 35.00 Tilføj til kurv
Indkøbskurv