Bjergkrystal klynge med bund af Turmalin/pyrit

kr. 460.00kr. 1,655.00

Bjergkrystal klynge med bund af Turmalin/pyrit i forskellige vægt kl.

Bjergkrystal klynger har mange forskellige egenskaber, men nogle af nøgleordene er: Psykiske visioner, rensning, helbredelse, hukommelsesforbedring
Chakraer: Alle
Element: Storm
Fødselsmåned: april
Stjernetegn: Alle
Nummer: 7
En Brasiliansk Bjergkrystal har
 healings-egenskaber:
Bjergkrystal hjælper med at etablere en stærk og klar forbindelse til de højere guider og vejledere. Disse krystaller bærer vibrationerne fra de shamanistiske healere, der har boet i områderne i århundreder. I stedet for at modtage programmering er disse krystaller lærere. Deres ekstraordinære vibration stimulerer det tredje øje og forbedre de psykiske visionære evner, der gør det muligt at få adgang til og kendskabet til helbredelse med disse krystaller. Deres energi hjælper os til bedre at forstå de oplysninger de formidler, samt informationerne de giver for at du kan opnå helbredelse. Tilskynder klarhed i tanker og formål i ens hjerte og sind. Det virker på alle niveauer af de energiske og fysiske kroppe og resonerer med alle chakraer. Forstærke enhver energi, med hvilken den bevæger sig i resonans, herunder andre sten, der konstant sender den energi til jordens elektromagnetiske felt.
Bjergkrystallens historie og anvendelser:
Er blevet brugt som helbredelses værktøj siden de antikke tider. I shamanistisk praksis betegnes det som “lysstenen”, et instrument til clairvoyance, og blev traditionelt brugt af australske aboriginer og prærieindianerne i Nordamerika som en talisman for visionært arbejde. Navajo mente, at det var bjergkrystallen, der først fik Solen til at kaste sit lys over verden.
Hårdhed på 7.

En krystal klynge er defineret som tre eller flere krystaller med en fælles bund. Krystallerne kan være små eller store, eller en kombination af størrelser. Denne type klynger har en meget rensende egenskab, og hjælper med at rydde op i negativitet. Det er også en beskytter som fremmer harmoni. Krystal klyngen nærmest indhyller det omkring værende område med sin stærke energi, og absorberer uønsket energi.


Turmalin

Af alle eksisterende hårde mineraler på jorden er det kun turmalin der besidder et permanent elektrisk potentiale, også kaldet polar krystal, derfor fik den navnet ”gådefuld mineral med polarisation”. Når organismen påvirkes af krystallen, hjælper det med at genopbygge endokrin systemet, og er god ved leversygdomme, på det autonome nervesystem, blodcirkulation, hudproblemer. Turmalin øger iltoptagelsen i blodet, forstærker immunforsvaret, hormon systemet og lymfe systemet, hjælper ved onkologiske sygdomme. Mellem folk har stenen derfor fået navnet ”forunderlig læge” for sin positive virkning på helbredet. Under varme udvikler krystallen lav frekvente magnetiske bølger (magnet terapi), som forstærker kroppens blodcirkulation samt forbedre vores organismes energiforsyning i organer og celler.

Af alle eksisterende hårde mineraler på jorden er det kun turmalinen der besidder et permanent elektrisk potentiale, også kaldet polar krystal, derfor fik den også navnet ”den gådefulde mineral med polarisation”. Denne effekt er også kendt som piezo-elektricitet, som bruges til mange forskellige formål. Turmalin indeholder kalium, calcium, magnesium, mangan, jern, silicium, jod, fluor og forskellige andre komponenter.

Turmalin er en semi- ædelsten , som kan have nogle gavnlige sundhedsmæssige egenskaber, når den bruges som mineralet eller i smykker. Turmalin er en konstant kilde til elektricitet som følge af tilstedeværelsen af negative og positive ioner. Det er en naturlig kilde til ioner og infrarøde stråler ( FIR ).
Forbedrer søvnen

Ifølge hjemmesiden N-Ion , har brugerne rapporterede om bedre og mere rolig søvn, og færre symptomer på træthed og mere energi når man har turmalinen på sig, evt. som smykke.

Beskytter dig, såvel som dit hus, og bruges ofte i husrensninger sammen med rosenkvarts og hvid salvie

Du kan købe pyrit her

Bjergkrystal

Turmalin

Vægt 0.552 kg
Gram

552, 1428, 397

Indkøbskurv