Pyrit Indien

kr. 35.00kr. 45.00

Pyrit Indien

Pyrit Indien er en kraftig sten, der virker ind på især hals og pandecentret. Dens genskin sendes videre i mange forskellige retninger. Den spejler også vores fysiske og psykiske tilstand.

Den åbner op for det kreative og renser ud i ubalancer. Løsner op for spændinger i maveområdet og er god mod forstoppelse. Pyrit er en anden meget beskyttende sten, der blokerer eller afskærmer dig fra negative energier, fra mennesker, steder og ting. Pyrit stimulere intellektet, når du behøver det mest. Er god ved glemsomhed . På det fysiske niveau, kan pyrit anvendes til behandling og helbredelse af alle knogle og celle sygdomme, og til beskyttelse imod influenza og almindelig forkølelser. Hvis du er en omsorgs-person kan du bruge energierne fra pyrit til at beskytte dig imod eventuelle skadelige sygdomme og bakterier i forbindelse med dit arbejde.

Pyrit siges at fremkalde maskulin energi og stimulere frugtbarhed. Pyritten antages at fremme reproduktiv helbredelse hos mænd. Det menes at være et glimrende middel for mandlig in fertilitet og impotens også.

Numerologi – vibrerer pyrit på nummer 3. Der tilhører den Isometrisk eller kubiske krystal system. Overvejende Fundet i tern, pyritohedrons , undertiden octahedral og mere sjældent, forvrænget octahedral krystaller. Det ses også i drusy dannelse og ofte som inklusioner inde i kvarts.

Hårdheden er omkring 6.5 og vægtfylden er meget tung, 5,02 . Brydningsindekset er meget højt og over grænserne af et refraktometer. Pyrit er et mineral der hører til sulfiderne. Det kaldes også svovlkis, ræve guld eller narreguld, eller på engelsk kaldes det Fool’s Gold. Pyrit er en sammensætning af jern og svovl FeS2 som kan findes over det meste af jordkloden, men de største forekomster er i Frankrig, Italien, Spanien, Japan, Peru, Mexico og visse dele af USA.. Det ses oftest som korn i andre krystaller/bjergarter, men man kan også være heldig at finde dem som store firkantet krystaller på op til 1 meter i tværmål.

Man kan med rette kalde det en ren overskudssten, der både tiltrækker penge og giver ro, så du kan få et godt velbefindende.

OBS Det er meget vigtigt, at du renser din Pyrit meget tit, da den let optager energier fra fremmede væsener/sjæle/mennesker.

Den vil hjælpe til med at beskytte dig imod fremmede bakterier og virusser.

Farven er messinggul eller sølvfarvet. Pyrit har en metalglans.

Vægt 0.030 kg
Model

,

Indkøbskurv