Pyrit Indien

Plus evt. fragt.kr. 35.00kr. 315.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

31Pyrit fra Indien beskrives som en kraftfuld sten med en særlig indvirkning på hals og det tredje øje (pandecentret). Lyset fra stenen reflekteres i mange retninger og afspejler vores fysiske og mentale tilstand.

Stenen åbner op for kreativitet og renser ud i ubalancer, lindrer spændinger i maveområdet og kan være gavnlig mod forstoppelse. Udover at være beskyttende, blokerer eller afskærmer Pyrit også fra negativ energi, enten fra mennesker, steder eller objekter. Den stimulerer intellektet og er gavnlig ved glemsomhed.

Pyrits påvirkning af kroppen

På det fysiske plan kan Pyrit anvendes til behandling og helbredelse af knogle- og cellesygdomme samt beskytte mod influenza og forkølelse. For omsorgspersoner kan stenens energier bruges til at beskytte mod skadelige sygdomme og bakterier i forbindelse med deres arbejde.

Pyrit menes at inducere maskulin energi og fremme frugtbarhed, især i forhold til mandlig reproduktiv helbredelse. Den anses også som et middel mod mandlig infertilitet og impotens.

Numerologisk set vibrerer Pyrit på nummer 3 og tilhører det isometriske eller kubiske krystalsystem.

Det er kendt som en overskudssten, der tiltrækker rigdom og samtidig fremmer indre ro og velvære.

Bemærk, at det er afgørende at rense den regelmæssigt, da den har en tendens til at absorbere energier fra eksterne væsener, sjæle eller mennesker. Dette kan f.eks. gøres med Salvie røgelse. Stenen kan også bidrage til at beskytte mod fremmede bakterier og vira. Den har en messinggul eller sølvfarvet farve og udsender en metallisk glans.

De forskellige former

Hjerte fra 220-265 gram

De hjerteformede krystaller, der kombinerer æstetik med helbredende egenskaber, og er det perfekte supplement til din krystalhealing. De er ikke kun smukke at se på, men har også en styrkende energi fyldt med beskyttelse. Den gyldne glans og dens flotte hjerteform giver en harmonisk kombination af skønhed og positiv indflydelse, og kunne være en perfekt gave f.eks. til en du elsker eller holder af f.eks. til valentinsdag. Disse hjerteformede krystaller menes at åbne hjertechakraet og fremme din følelsesmæssige balance.

Kugler fra 220 – 320 gram

De glinsende kugler er smukt udformet og forener æstetik med dens helbredende egenskaber. Kuglerne vil bringe positivitet, velstand og styrke til dig og dit rum, prøv også at bruge en kugle under meditation for at forstærke din forbindelse til indre styrke og beskyttelse. Deres overflade og symmetriske form gør dem behagelige at holde, og vil skabe en beroligende atmosfære i dit hjem.

Æg fra 150 – 220 gram

Energien i æg, er en unik og betagende ting, for disse æg, formet af det pureste Pyrit, der skinner som var det guld. Ægget er kendt for dets beskyttende energi, og giver en dejlig atmosfære i dit hus eller lejlighed, og andre bruger dem også på deres arbejdsplads. Symbolet ægget står for ny skønhed og velstand. Ægget har historisk set været betragtet som et symbol på nyt liv, der har en helt særlig livskraft indlejret i sig.

Det har også været et symbol for frugtbarhed, kærlighed og har i gammel tid været anvendt som et slags orakel. For eksempel, hvis en forlovet kvinde ønskede at afdække om hendes elskede ville forblive tro mod hende, ville hun gemme et æg. Hvis ægget stadig var friskt efter et år, ville hendes håb og forventninger gå i opfyldelse. Denne gamle tradition vidner om æggets magiske og symbolske betydning gennem tiden.

Hvad er pyrit

Når vi kigger på hvor hård den er, så har den en hårdhed på omkring 6.5 og en meget tung densitet på 5.02. Brydningsindekset er meget højt og overstiger grænserne for et refraktometer. Det er et sulfidmineral, også kendt som svovlkis, ræveguld eller narreguld på grund af dets guldfarvede udseende, og det består af jern og svovl (FeS2). Man kan finde det over hele verden, men de største forekomster findes i Frankrig, Italien, Spanien, Japan, Peru, Mexico og visse dele af USA. Det ses oftest som korn i andre krystaller eller bjergarter, men lejlighedsvis kan det findes som store firkantede krystaller på op til 1 meter i tværmål.

Krystallerne kan findes primært i tern, pyritohedrons, lejlighedsvis oktaedriske og sjældnere forvrængede oktaedriske former. Stenen ses også i drusy-formationer og som inklusioner inde i kvarts.

Vægt 0.030 kg
Model

Poleret, Pyrit æg, Pyrit hjerte, Pyrit kugle, Rå

Indkøbskurv