Solsten, Str. M-L, AAA Kvalitet Poleret

Plus evt. fragt.kr. 30.00kr. 45.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Solsten, Str. M-L, AAA Kvalitet Indien Poleret

Blev tidligere associeret med Solen under Renæssance tiden.
Placeret foran et hvidt stearinlys, vil solstenen sprede sine beskyttende energier i hele dit hjem.
Solsten: Giver dig ekstra energi, når du er syg eller under stress, stimulere det seksuelle og øger den seksuelle energi, har en selv helbredende kraft.

Fremmer harmoni i de forskellige organers funktioner. Denne sten er en kraftfuld sten, der med stor virkning kan anvendes i krystal healing, til at fjerne frygt og fobier af alle slags.

Det er også en lederskabs-sten, der højner dine egenskaber som leder.
Ud over at fjerne frygt og fobier, er den også rigtig god til at mindske stress samt depression.

Solsten bringer held lykke og overflod

Solsten siges at bringe held, lykke og overflod, og vender negative energier til positive. Den øger personlig magt, vilje, samt livskraft. Den er også rigtig god i forhold til kontakt med dyr- eller åndelige vejledere. Symbolsk er den knyttet til månesten. Bær de to sten sammen, for at få all de virkninger som solen har (Healing, beskyttelse, Succes) i harmoni med det månen har (kærlighed, fred, spiritualitet). Solsten stimulerer også din personlige tiltrækningskraft på det modsatte køn, specielt i samarbejde med Grøn aventurin.

Solsten er en fantastisk og stærk hjælper når du vil bringe glæde og tiltrække positive følelser ind i dit liv. Den har en stærk solenergi, og legemliggør solens varme, styrke og åbenhed.

Det siges at den

Det siges at den skaber balance i stofskiftet og fordøjelsen, som kan hjælpe ved et ønsket vægttab, såvel som andre helende egenskaber.
Vækker den kosmiske bevidsthed, og er stærkt helbredende krystaller, som du kan bruge, når du føler, livet ikke længere er behageligt at være i.

Den hjælper med mental klarhed og hjælper dig til at være åben så du kan velsigne andre med dine personlige evner og gaver.

Solsten kommer fra:

Norge, Grækenland, Rusland, Indien, Canada og USA. Dens farve er gul, orange eller rødbrun, og har dejlige gnistrende indeslutninger fordelt over hele stenen.
Med andre ord er det de skinnende lyse orange mousserende farver, der har givet den navnet Solsten.

Den bærer en stærk antidepressiv energi, og er en stærk manifestations-sten der vil give dig de ting, du ønsker dig mest, på den bedst mulige måde, således at du samtidig vil vokse med opgaven.

Den siges at hjælpe dig, hvis du konstant lider af ondt i halsen, og har tidligere været brugt ved muskel- og bruskproblemer. Den hjælper med ømme fødder, problemer i rygsøjlen og hvis du lider af gigt, og er god hvis du vil have et vægttab.

Stjernetegn:

løven og vægten.

Energien i disse lyse gnistrende sten kan hjælpe dig med at give slip på mennesker der er i dit liv, der ikke længere tjener dit bedste.

Iolit & Solsten
Brug af Solsten med Iolit, for at balancerer de mandlige og kvindelige energier.

 

Nøgleord: demens

Vægt 0.022 kg
Størrelse

,

Indkøbskurv