Silicium ren energi

Plus evt. fragt.kr. 99.00kr. 199.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Silicium ren energi, efter ilt er silicium det næststørste element. Det findes overalt i verden, og dets anvendelser og fordele er store og varierede.

Hvorfor bruge silicium?

Når det er oprenset, er Silicium en ren energi, der også har mystiske energier. Den vil bringe energi til at forbedre kommunikationen, skærpe dit fokus og øge din mentale aktivitet, samt hjælpe dig med at dechifrere sandheder fra løgne, altså hjælpe med at finde fakta fra et slør af modstridende oplysninger. Når du bruger Silicium, vil du indse, at dets energier også fremmer og forbedrer positive energier i alle slags situationer.

Silicium vil energetisk rense din krop, sind og ånd. Den vil fremme intuition, og forbedre kommunikation samt klare tanker og positivitet.
Silicium er en mester healer sten, der kan hjælpe med at kurere hovedpine. Den kan også lindre øjenbelastninger forårsaget af overforbrug af computere. Det er en stor vitalitetsbooster, der kan genoplive kroppen. Dens helbredende energier kan også styrke tænder og knogler. Den kan medvirke til den korrekte assimilering af calcium til vedligeholdelse og vækst af knogler og led. Den sikre skelets sundhed for at forhindre diskus problemer og brud.

Kan silicium forbedre hukommelsen

Silicium kan forbedre hukommelsen hos dem, der lider af Alzheimers sygdom og andre sygdomme, der påvirker hukommelse og andre lignende hjernefunktioner.

Den kan være en meget god sten for hårtab. Den kan stimulerer og øge hårets vækst og øge dets glans. Silicium kan også afhjælpe hudproblemer ved at genoprette hudens naturlige glød. Den kan lindre de smerter, der mærkes i nakke og skuldre. Silicium kan hjælpe med at ophele brud og håndtere ubalancer i hjernens væske. Samtidig er den god mod sygdomme som tuberkulose. Den genopretter slimhinderne i luftvejene. Nedsætter risikoen for andre hjerte-kar-sygdomme, herunder slagtilfælde og hjerteanfald.

Lykken med silicium

Den har evnen til at fordoble lykken i enhver situation. Det er en god sten at bære under auditioner, interviews eller præsentationer, fordi den vil holde dig neutral, så du kan gøre det arbejde, der forventes af dig!

Du vil aldrig løbe tør for kreative ideer, når du arbejder med energien i denne sten. Den vil give klarhed til dine tanker. Den vil motivere og give mulighed for at manifestere dine drømme! Hvis du leder efter held og lykke i din karriere, vil dette også være en skøn sten til at opnå succes i din karriere. Den vil være meget opmuntrende, når du vil vove dig ind i erhvervslivet og vil hjælpe med at etablere gode forretningsforbindelser. Den vil bringe balance og helhed i dit liv og øge din udholdenhed mentalt og fysisk! Det er en god sten til at tiltrække penge. Når det kommer til kærlighed og relationer, vil Silicium også give en masse styrke og positivitet. Hvis der er problemer i dit forhold, og det begynder at påvirke din selvtillid og din moral, vil Silicium’s energier forsikre dig om, at alt kommer til at være okay. og god mod depressioner om manio.

Sådan bruges silicium til de bedste resultater

Den bedste måde at bruge denne sten eller dette grundstof på er ved at holde den tæt på dit personlige aura felt. Du kan også placere silicium i forskellige områder af dit hjem for at øge dens metafysiske egenskaber her. Medbring den hvor som helst for at sikre, at du altid er beskyttet!

Den bedste kombination at bruge silicium.

Silicium kan bruges sammen med Agater, hvis du vil have en mere styrkende og stabiliserende virkninger samt beskyttelse. Den kan også parres med turkis, hvis du ønsker mere beskyttelse og opleve vækst.
Alt i alt en fantastisk sten, husk at rense den evt. med hvid salvie

Vægt 0.000 kg
Størrelse

Silicium 253 – 264 gr., Silicium 100 – 139 gr., Silicium 140 – 199 Gr., Silicium 200 – 240 Gr, Silicium 40 – 69 Gr, Silicium 70 – 99 Gr

Du kunne også være interesseret i...

  • rubin i feltspat

    Rubin i feldspat Indien

    Plus evt. fragt.kr. 90.00 Tilføj til kurv
Indkøbskurv