Sten og krystal Hjerte armbånd

Plus evt. fragt.kr. 99.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

 • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
 • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
 • MobilePay logo

Sten og krystal hjerte armbånd er lavet af ægte sten og krystaller. Længde 19 cm.

Malakit

Rosenkvarts

Månesten

Bjergkrystal

Sten og krystal som perler

Disse er virkelig lækre, og lavet med ædelsten der på magisk vis forenes til et let og delikat smykke.

Som udgangs punkt bør du altid vælge den type sten og krystaller du er mest tiltrukket af, da det altid vil føles bedst at gå rundt med en sådanne på håndledet. Du kan herefter evt. og så læse mere om hver sten/krystal ved at trykke på navnet af den enkelte krystal i teksten oven for, du kan derved læse om de enkelte krystallers egenskaber der.

Alle disse er håndlavet og med forskellige sten og krystaller, som har dens helt egen historie og betydning. Derfor kan det også være vigtigt for dig lige at bruge et minut eller to på at vælge den rette type sten for dig. Dette kan du f.eks. gøre ved at mærke hvad det er du lige tænker når du ser det, eller om hvad det får dig til at føle når du ser det.

Sten fra naturen

Hver dag takker vi for at naturen beriger os en sådanne skønhed, og ikke desto mindre er hver sten & krystal helt unik, både i farver størrelser mønstre mm, hvilket betyder, det gør også at der kan være variationer i både farve nuancer og glød, men det gør også at alle er helt specielle.

Når du køber sten og krystal armbånd

Du vil her i shoppen altid kunne se et stort udvalg af designer smykker. Hver en sten og krystal har hver deres unikke egenskaber der hjælper til at du kan blive healet, og nu kan du få dit hjerte sten/krystal som på en og samme måde både er et værktøj men også et smykke, der vil gøre dig mere hel samt bringe lykke. Hvis det ikke er til dig selv er det også en fantastisk unik gave.

Sten og krystaller igennem historien

Igennem tiden har mennesket værdsat sten og krystaller, faktisk har der igennem historien, altid været skrevet om og afbilledet sten og krystaller, hvor de har spillet en stor rolle i myter og legender, ikke mindst fordi de har været beskrevet med magiske kræfter.

Vægt 0.050 kg
Model

Hjerte armbånd Bjergkrystal, Hjerte armbånd Malakit, Hjerte armbånd månesten, Hjerte armbånd Rosenkvarts

Du kunne også være interesseret i...

 • Malakit hjerte og energisten

  Malakit Str. S-L. Kval. AA

  Plus evt. fragt.kr. 330.00kr. 335.00 Vælg muligheder This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
 • himmalaya bjergkrystal

  Himalaya Bjergkrystal

  Plus evt. fragt.kr. 35.00 Tilføj til kurv
 • Månesten poleret Medium

  Månesten Poleret

  Plus evt. fragt.kr. 15.00 Vælg muligheder This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
 • rosakvarts afrika

  Rosenkvarts Afrika

  Plus evt. fragt.kr. 35.00 Tilføj til kurv
Indkøbskurv