Shiva Lingam i tre størrelser

Plus evt. fragt.kr. 40.00kr. 45.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Shiva Lingam Indien i tre størrelser

Shiva Lingam siges at symbolisere de maskuline og feminine energiformer inden for alle områder. Disse ægformede Shiva lingams er et godt valg for alle, der søger balance og harmoni i livet.
De kan også anvendes inden for hellig tantriske praksis, og kan hjælpe med impotens og andre problemer af seksuel karakter.
Til heling af eventuelle re-produktive problemer, samt, lindre menstruationskramper.
Hjælper til at forene adskilte mennesker, da den har en energi, der fremmer en følelse af sammenhold og fællesskab.
Dens arbejdsmåde ved hals chakraet giver dig mulighed for at genkende din forbindelse med din æteriske krop, og hvordan du kan kommunikere med dit eget højere selv. Denne sten hjælper dig med at erkende, at du kan bruge de aspekter af pinealkirtlen, uden at det er nødvendigt at udnytte de normale sanser.
Dens resonans inden for det tredje øje, viser dig dine visionære evner, og forbedrer en direkte forbindelse til det højere selv.

Shiva Lingam er en hellig sten i den indiske hinduistiske religion, der i den grad vil intensivere vitaliteten og niveauet af energi i din krop. For at forbedre dit generelle helbred er disse sten FANTASTISKE, da de stimulerer energisystemet i hele kroppen og vil hjælpe med til en generel forbedring af dit helbred og trivsel. Denne sten indeholder følelsen af en ​​enhed og dualitet. På den ene side ser du den maskuline del af stenen inden for dens falliske form, og den feminine ægform og skønheden i markeringerne på stenene. Stenen som helhed anerkender, at de er én, og alligevel er de hver især en separat enhed.

Den findes kun i Indien ved Narmada-floden i det vestlige Indien, som er et af Indiens mest hellige steder, og de æres som hellige sten, En rigtig Frugtbarhedssten, og er et symbol på Lord Shiva

Vægt 0.015 kg
Størrelse

, ,

Indkøbskurv