Lava armbånd med Hamsa hånd – Håndlavet

Plus evt. fragt.kr. 75.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

 • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
 • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
 • MobilePay logo

Lava armbånd med Hamsa hånd – Håndlavet og nu med chakra sten er meget prestigefyldt, og er lavet med lavasten og symbolet – Hamsa. Hamsa symboliserer guds hånd. Det er et ekstremt kraftigt symbol, der holder alt negativt på afstand og giver dig en ny og positiv energi hele dagen igennem.
Armbåndet er med elastik.

Vulkansk sort Lavasten i højeste kvalitet.

Armbåndet med chakra farver og Nazar boncuk eller nazar boncuğu – kendt som det onde øje: indeholder sten af blandt andet turkis tigerøje.

 

Lava armbånd med Hamsa hånd gør/giver:

* Styrke og beskyttelse.
* Harmoni og jordforbindelse
* Lindre stress
* Udholdenhed
* Frugtbarhed.
* Indsigt i dig selv.
* Overblik
* Ro

Hamsas hånd, kaldes også Fatimas hånd kendt i mange religioner.

Hamsa´s hånd eller guds hånd beskytter mod det onde i mange situationer, men i religioner er den ekstra perfekt når vi er ved at gå over på den anden side, overgangssituation, i livet f.eks. nyfødte, gravide, drenge der skal omskæres, brude og brudgomme, på denne måde er Lava armbånd med Hamsa hånd med til at markere sådanne overgangssituationer i livet som farlige, sandsynligvis fordi man i sådanne situationer befinder sig i en kaos agtig situation, hvor man er midt imellem to sociale positioner. Den afværger for uden dette alt ondt og bringer lykke og sundhed. Hamsa står for FEM (5 fingre).

Lava armbånd med Hamsa hånd er ikke kun muslimsk men er særdeles godt kendt blandt jøder og kristne, og inde for de tre retninger er hånden opkaldt efter særlige kvinder. Blandt kristne er den symboliseret ved Marias hånd efter Jesus mor.

Hånden symboliseres oftest med en aftegning af det onde øje, og det er da også i de mest unikke versioner at der ses ET øje i midten af hånden. Det symboliserer at alt der bliver lagt på dig vil blive kastet tilbage til afsenderen, og igen for andre betyder øjet det altseende øje. Det betyder at det er en slags guddommeligt øje. Er du særligt udsat er dette en fantastisk gave til dig selv eller en ven/veninde

Lava armbånd med Hamsa hånd den vulkanske sten

Lava sten er meget let, den er meget let, og er en af de ældste og hyppigste fundne sten i verden. Det er da også derfor at man bruger den i smykker og mange forskellige kulturer verden over. Lava kommer fra det indre af vulkanen, denne masse bobler op til overfladen hvorefter den bliver kølet ned.
Når lavaen er kølet ned bliver den mere porøs og sort, dette gør at den får den helt unikke struktur og farve, som flere og flere er begyndt at forelske sig i.

Healende egenskaber:

Lava armbånd med Hamsa hånd ligner ikke noget, der kan helbrede. Men i århundreder har den hjulpet medicin- mænd- kvinder, (hekse & Troldmænd) med netop dette formål. Når ser og tænker på lavasten, bør du huske på, hvordan den egentligt er blevet til, nemlig via en kæmpe energetisk udladning og deraf har den da også sine energetiske egenskaber.

Følelsesmæssigt

Helt tilbage i tiden er lava blevet kendt for dens vidunderlig måde at berolige følelserne på, men den beroligende effekt er en intens og vedvarende energi. Fordi Lava kommer fra “en ekstrem energi udladning”, anses den også for at være et symbol på genfødsel.

Spirituelt

Lavasten er en meget stabiliserende sten der giver jordforbindelse helt ned i rod chakraerne. Denne egenskab har den fået på grund af dens forbindelse til jorden og dens opståen I Jordens centrum. Soldater helt tilbage så længe man kan huske har fået lava på sig i en eller anden form, fordi det menes at det ville hjælpe dem til at tage afbalancerende valg selv når de var i stressende situationer/under kamp.

Stjernetegn:

Tyren
Krebsen

Se andre smykker her

Vægt 0.100 kg
Model

LAVA STEN MED HAMSA HÅND, LAVA STEN OG CHAKRA STEN MED HAMSA HÅND

Du kunne også være interesseret i...

 • krystal armbånd

  Sten og krystal armbånd 17,78 cm

  Plus evt. fragt.kr. 125.00kr. 135.00 Vælg muligheder
 • Buddha armbånd Rudraksha Mala3
 • regnbue månestensarmbånd

  Regnbue Månestens Armbånd

  Plus evt. fragt.kr. 115.00 Tilføj til kurv
 • Tilbud! Buddha statuer

  Buddha figurer

  Plus evt. fragt.kr. 175.00kr. 700.00 Vælg muligheder
 • Buddha armbånd Rudraksha Mala4
Indkøbskurv