Buddha figurer

Plus evt. fragt.kr. 225.00kr. 700.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Bestil Buddha figurer til hjemmet, sommerhuset eller kontoret

Uanset hvor du befinder dig, vil en Buddha figur kunne skabe ro og harmoni i lokalet. Alene ved sin blotte tilstedeværelse vil det gamle buddhistiske æres væsen kunne fungere som en kærlig reminder om at stoppe op, trække vejret og søge kærligheden og harmonien. For det er det Buddha står for. Navnet betyder ‘den oplyste’ på sanskrit og det er netop den åndelige oplysning, som figuren hele tiden videreformidler, når man kaster sit blik på den. Det kan man få gavn af i enhver henseende i livet – i hjemmet, på kontoret eller i sommerhuset.

Buddha figurer til salg i flere forskellige størrelser

Buddha figurer i Danmark kan have lige så stor effekt i dit liv, som de har det for buddhister i Østen. Det handler i bund og grund om tro, indlevelse og åbenhed. Selv den mindste Buddha figur kan have en eminent positiv indvirkning på din hverdag, men du vælger selv om den skal være større. Du kan lige nu købe Buddha figurer online i følgende størrelser:

  • 13 cm
  • 15 cm
  • 32 cm

På sigt vil der kunne dukke andre størrelser op, men det er vigtigt at pointere, at selv den mindste Buddha figur bærer samme styrke og indsigt som enhver anden.

Integrér Buddha figuren i dine daglige meditationsrutiner

Buddha-statuetterne er ikke tiltænkt som en tilbedelse, men snarere som et symbol på din egen indre balance og sindstilstand. Buddhaens stille og afbalancerede væsen indgyder til en meditativ tilgang til livet og hverdagen, som meget vel kan integreres perfekt i dine meditations-rutiner eller yoga for den sags skyld. Buddha figuren vil her kunne understøtte og forstærke en allerede etableret spirituel rejse. 

Køb en Buddha figur allerede i dag i den størrelse, der passer til dig og dine behov og lad så blot den gamle ‘oplyste’ herre inspirere dig på din videre spirituelle færd i livet.

Vægt 5.000 kg
Model

, , , , , , ,

Indkøbskurv