Rubin i Fuchsit

Plus evt. fragt.kr. 45.00kr. 95.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Rubin i Fuchsit

Nøgleord: Udvidelse af indre og ydre udvikling, vækning af dit sande selv, glæde og engagement i livet, helbredelse, øgning af din livskraft
Chakraer: Hjerte

Rubin i Fuchsit forbedre vitaliteteten. Det samler alt energi i kroppen så du virkelig kan præsterer. Den er lidt som en magnet, der opsamler alt energi omkring dig og fylder dig op. Således er den rigtig god at have ved din side hvis du virkelig skal præsterer lige meget om det er på jobbet eller andre steder.

Rubin i Fuchsit er god at have ved sig hvis du skal arbejde med dine psykiske evner, og er specielt god hvis du ønsker at mærke energien omkring dig.

Hvis du arbejder i en stilling hvor du skal være kreativ er dette stenen du skal have, da den effektivt tilfører dig en god portion ideer der vil øge dine chancer for succes. På samme måde vil den hvis du sidder i en stilling hvor du skal planlægge og få tingene til at gå op i en højere enhed ligesom løse alt ting for dig, og du vil få et helt nyt syn på planlægning, om det er skemalægning af medarbejderes tid/ferie eller andet er underordnet.

Din mentale styrke vil blive forbedret så du ikke bliver så let stresset, så hvis du eller en kollega/medarbejder eller ven/familie, lider af stress så er dette stenen der kan skabe overblikket og få hjernen lidt på gled igen, og få tingene gjort alligevel.

Med Rubin i Fuchsit i lommen er du altid klar, og den er god til at analysere og nærmest fører dig hen til selve problemet for derefter at give dig en løsning, det være sig om det er i erhvervslivet eller kærlighedslivet, og vil fjerne alle fastlåste følelser i dit liv.

Og når du ønsker dig mere selvtillid er denne krystal et unikum. For det første vil og kan den fjerne følelsen af ensomhed, men den vil også få dig til at forstå at det blot er en følelse og at intet varer for evigt.

Rubin i Fuchsit er en dejlig kombination af naturlig rød rubin indlejret i bleg til medium grøn Fuchsit, og er den perfekte hjertesten, den fjerner enhver blokering fra hjerte chakra og udfylder det tomrum med positive og kærlige energier. Det er en perfekt ledsager til brug, når du vil kommunikere med den åndelige verden.

Denne kombination af to komplementære farvede krystaller åbner og aktiverer krone chakraet.

Vægt 0.025 kg
Størrelse

1-10 gr., 11-19 gr., 20-30 gr., 31-50 gr.

Indkøbskurv