Bjergkrystal Tårne fra Brasilien

Plus evt. fragt.kr. 280.00kr. 525.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Bjergkrystal tårne fra Brasilien i forskellige størrelse og former, er noget af det mest power fulde du kan få, og nu er de altså her i Danmark til en fantastisk pris.

Bjergkrystal tårne fra Brasilien er spræng fyldt med helbredende energi, der gør at samtlige Chakra (et energi punkt i kroppen) bliver renset så du kan blive mere hel. Nogle vil sige at de Bjergkrystal tårne fra Brasilien er mest kendt som KRAFT STENEN, eller som mineralrigets “MASTER HEALER”, og det er pga. dens ekstremt højt vibrerende energi, og vi kan kun sige at det er en af de mest helbredende krystaller du kan have på dig. Og således må vi konkluderer at det er Bjergkrystallen er en af de mest alsidige krystaller vi har, og da det tillige er en af de nemmeste krystaller man kan programmerer er der næsten ikke et øje tørt.

Med Bjergkrystal kan man rense og centrerer alle energi punkterne i hele kroppen.

Er der mange sten og krystaller i Brasilien?

Brasilien er et af de få lande, der har flest sten og krystaller i deres miner, men ikke nok med det har de nogle af de fineste, og mest energifulde bjergkrystaller.

Yderligere er Brasilien kendt for at have nogle af de ypperste ametyst, citrin, opaler, ametrin, smaragder, topas, diamanter, turmalin og ædelstensressourcer. Der er dog også mangle gamle beviser for at der har været fundet Jade, Amazonit, Obsidian, beryl, Smaragder her, men de sidst nævnte menes at komme fra de ​​portugisiske kolonister helt tilbage fra det 16. århundrede.

Køb andre krystaller i Danmark her

Vægt N/A
Model

101 gr, 112 gr, 117 gr, 133 gr, 139 gr, 145 gr, 148 gr, 255 gr, 266, 275 gr., 338 Gr

Indkøbskurv