Tilbud!

Armbånd forskellige modeller til mænd

Plus evt. fragt. Original price was: kr. 79.00.Current price is: kr. 65.00.

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Armbånd forskellige modeller til mænd/kvinder. Nu kan du give dig selv, din partner et fedt sæt med flere forskellige armbånd i, vælg dem herunder. så har du lidt at skifte imellem, om det er til hverdagen eller til festlige lejligheder eller højtider.

Stort udvalg af armbånd til mænd/kvinder

Det har igennem en år række været lidt yt at mænd går med smykker, men denne trend har virkelig ændret sig fra at mange mænd næsten intet brugte, til nu at alle mænd har en eller anden form for smykke på sig. Vi har stenarmbånd til læder- armbånd og armbånd med perler, samt sten og krystalarmbånd. Derudover får vi snart ringe/smykker til mænd. Der er også et stort udvalg af armbånd til kvinder, hvis ønsker at give din veninde/kæreste/partner et sådanne, så er de at finde her.

Disse armbånd er meget maskuline og smukke, og de passer til mange af de forskellige looks samt outfits den kvalitets bevidste mand søger nu til dags. Armbåndet til din mand / søn / partner er virkelig blevet et vigtigt og populært element i hverdagen for mange mænd, der derigennem får lov at udtrykke sig selv. Det er fordi armbåndet giver give et mere personligt præg, og derved kan manden skille sig ud fra mængden. Når manden bruger et eller flere armbånd kan det med fordel, kombineres med evt. en ring eller andet. Dette gør at du har store muligheder for at eksperimentere med dit look.

Læder-armbåndet til mænd

Et læderarmbånd til mænd er nok det de fleste forbinder med det klassiske smykke som en mand kan have på. Det har igennem tiden nemlig også haft en praktisk funktion at have på, foruden alsidigheden ved armbåndet. Læderarmbåndet er et af de helt store hit fordi det altid er virkelig behageligt at have på, foruden dette er de altid meget fede at se på. Mange bruger læderarmbåndet fordi det passer til det hele, om det er til hverdags brug eller fest, det gør også at du får det brugt i hverdagen, så det ikke bare ligger og ligger. Vi har armbånd i læder i flere farver, så det passer perfekt til din stil.

Sten eller træ armbånd til mænd

Det er en af de helt nye/nyere trends inden for smykker til mænd er sten / træ-armbåndet. Et sten eller træ armbånd består naturligvis af perler i sten/krystaller eller træ, Det er med til at shine smykket lidt op. Der er mange forskellige typer træ-sten armbånd. Nogle af dem har perler som sten/krystaller/træ hele vejen rundt om armbåndet, og andre kommer igen kommer med perler og sten samt læder. Det gør at du netop nu kan få det type sten – træ armbånd, som du ønsker.

Vægt 0.100 kg
Model

1: Læder og træ, 2: Træ i forskellige farver, 3: Læder og træ, 4: Træ og perler

Indkøbskurv