Sheesham træ- Mala bedekæde 108 perler – 16mmn

kr. 599.00

Tilgængelig på restordre

Sheesham træ- Mala bedekæde 108 perler – 16mm

Buddhistiske Mala perler er et århundreder gammelt værktøj, designet til at holde sindet fokuseret ved bøn og i meditationer. Symbolet for den uendelige cyklus, hver perle i Malaen tæller en sanskrit bøn eller mantra i et sæt med 108 gentagelser.
Ved at flytte perlerne sekventielt i rytme med vejrtrækning opnås en bedre meditation. Hver mantra centrerer sindet, så fokus og nærvær i meditationen træder frem i stedet for selve gentagelserne. Hver gang mantraet gentages, bevæge fingrene til den næste perle. Når man gentagne gange bruger en Mala, antages det at optage energien fra mantraet, der reciteres.

Vores traditionelle Japa Mala indeholder 108 perler. Denne type perle kombineret med et bestemt mantra menes at have specielle egenskaber, der giver helbredelse, en bedre følelse af velvære og åndelig vækst.

Sheesham træ er kendt som indisk palisander, og er dyrket i bæredygtige plantager.

Vores fuld størrelse bede perle Mala halskæde er håndlavet med 8mm perler, spændt på en nylon snor og er afsluttet med en bomuld kvast. På grund af der er anvendt naturlige materialer kan farven og størrelsen på perlerne variere lidt.

For direkte at besvare spørgsmålet om, hvad Sheesham-træ er, så er det en type træ, der kommer fra et træ, der lokalt vokser i Indien og i subhimalaya-områder.
Dette træ kaldes også for det indiske palisander eller også kendt som Dalbergia Sissoo. Dog kan det også trives i andre områder som USA, Afrika og Australien.
Dette træ, der oprindeligt heder Sheesham, er kendt under mange navne, det kaldes også Indian Dalbergia, Himalaya regn træ, Shisham, Shishan, Sissoo og Penny Leaf Tree.
Det er kendt at opnå en højde på 10 til 15 meter når det er plantet i tørre områder. Og i våde egne kan den nå en højde på 30 meter ved fuld vækst.
Lokalbefolkningen bruger dens kviste til oral pleje og til at rense deres tænder med. Det er også brugt til medicin ved behandling af maveproblemer samt hudproblemer.

Vægt 0.193 kg
Indkøbskurv