Buddha armbånd Rudraksha Mala

Plus evt. fragt.kr. 90.00kr. 175.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Buddha armbånd Rudraksha Mala kan bruges af både mænd og kvinder. Mala er en speciel perle og her på en elastik, disse bruges til at tælle mantraer (sanskrit bønner) i en bestemt kombination af gentagelser. Det store punkt her på buddha armbåndet, er hovedet, og det giver et start og slutpunkt på kæden derved kan du hele tiden se hvor langt du er nået. Disse armbånd er et ældgammelt værktøj, som man har udviklet igennem af tusinder af år, med henblik på at du kan forblive mere fokuseret, f.eks. under en meditation.

Man har brugt disse Buddha armbånd med Rudraksha mala igennem tusinder af år samt i andre kulturer og religioner, og er bønnens perle. Det er ikke så underligt for over to tredjedele af verdens befolkning bruger en form for perler i en bøn eller som en del af deres åndelige praksis, og denne form er opstået omkring det 8. århundrede før Kristi fødsel.

Hvad gør Rudraksha perlen

Buddha armbånd med Rudraksha perler er rigtig god for krop, sind & ånd, da Rudraksha laver en strøm igennem kroppen, der bekæmper sygdomme, og derved øges den generelle sundhed, den arbejder også med dit blod hvor den fjerner urenheder og generelt styrker kroppen, der er også oplevet at Rudraksha Mala fjerner problemer som hovedpine, hoste, lammelser, samt blodtryks og hjertesygdomme. Du kan også bruge rudraksha perler til at fjerne de synder du har begået i tidligere liv, og det er måske også nogle af disse der forårsager vanskeligheder i dit nuværende liv.

Rudraksha siges at være en spirituel perle og har som sagt været brugt helt tilbage fra oldtiden til at højne din spirituelle kraft, give mere selvtillid og mod og en hver Rudraksha perle er forbundet med en særlig guddom i form af en Deva eller Devi der altid beskytter dig mod negative energier.

Rudraksha, (“Rudras øjne”), er egentligt blot et frø, dette frø har været brugt i hinduismen igennem generationer. Frøet kommer fra forskellige arter af kæmpe stedsegrønne løvtræer i slægten Elaeocarpus, som er den vigtigste art, da det er dem der bruges til fremstilling af organiske mala kæder og armbånd.

OBS ! DER ER 2 stk. armbånd i en pakke, og farven, specielt det brune sæt kan varierer da de er svære at fotograferer

Se vores andre Rudraksha Mala

Vægt N/A
Model

Brune nuancer, Sort/sort brun Buddha armbånd, 1 stk Rudraksha Buddha armbånd – Brun, 1 stk Rudraksha Buddha armbånd – Sort, 1 stk Rudraksha Buddha armbånd -brun sort

Indkøbskurv