Silicium carbid heksesten-heksekost

Plus evt. fragt.kr. 50.00kr. 250.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Silicium carbid heksesten-heksekost 41 – 320  gr.

Siliciumcarbid heksesten, også kendt som heksekost, udstråler en smuk iriserende regnbue af farver og har en metallisk glans med en knivskarp kant. Den er anerkendt som en fremragende meditationssten, der giver ro og lethed til hjertet. Når solen rammer dens overflade, fremkalder den dit indre barn´s legende natur, mens alle regnbuens farver funkler i lyset.

Vi lever et travlt liv

I vores travle og hektiske liv søger vi alternative metoder til at forbedre vores fysiske, mentale og følelsesmæssige velvære. Krystalterapi, især med Carborundum-krystaller, også kaldet heksekost eller heksesten, har vist sig at være gavnlig til heling og skabelse af balance. Disse gådefulde krystaller har en dyb forbindelse til jorden.

Hvad er heksesten heksekost?

Heksesten, er fremstillet af Carborundum, også kendt som siliciumcarbid, en krystalrig forbindelse af silicium og kulstof. Dens unikke evne til at interagere med kroppens energifelt, og chakraer, gør den til et værdifuldt redskab når du ønsker at absorbere og omdirigere negative energier, hvilket skaber indre ro og balance. Placeret på større chakraer kan heksesten hjælpe med at balancere og rense kroppens energipunkter.

Heksesten – heksekost sådan virker den:

Nogle af fordelene ved heksekost/heksesten omfatter stressreduktion, chakra afbalancering, lindring af fysiske smerter og ubehag, samt skabelse af åndelig forbindelse. Selvom videnskabelig forskning om Carborundum-healing er begrænset, hævder nogle, at de kan hjælpe med at lindre stress, forbedre energistrømmen og åbne sindet for nye oplevelser.

Hvilke fordele er der ved heksekost/heksesten?

Siliciumcarbid er kendt som en mesterhealer med helbredende egenskaber. Dets forbindelse til regnbuens farver, repræsenterende de syv chakraer, der bidrager til at rense sind krop og ånd, samt styrke din intuition og dømmekraft. Krystallen anses for at være gavnlig ved behandling af forskellige lidelser som hovedpine, computerrelaterede skader og knogledeformiteter. Dog bør det bemærkes, at videnskabelige beviser for disse påstande er begrænset.

Videnskab og skepsis:

Vær opmærksom på, at nogle mennesker kan være skeptiske over for de påståede virkninger af Carborundum-healing på grund af begrænset videnskabelig forskning på området.

OBS – Det er vigtigt at være opmærksom på, at krystallen er ekstremt vanskelig at fotografere, pga. den udsender en bred vifte af farver, der fremkaldes i lyset.

Siliciumcarbid er knyttet til stjernetegnet Skorpionen og er uopløselig i vand.

Materiale: Carborundum

Vægt 0.100 kg
Heksesten Vægt

Heksesten-heksekost 41-60 gram, Heksesten-heksekost 61-80  gram, Heksesten-heksekost 81-100 gram, Heksesten-heksekost 101-120 gram, Heksesten-heksekost 121-140 gram, Heksesten-heksekost 141-160 gram, Heksesten-heksekost 161-180 gram, Heksesten-heksekost 201-220 gram, Heksesten-heksekost 221-240 gram, Heksesten-heksekost 261-280 gram, Heksesten-heksekost 301-320 gram

Indkøbskurv