Tilbud!

Selenit hjerte bekymringssten håndpoleret

Plus evt. fragt.kr. 67.00kr. 107.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Selenit hjerte bekymringssten håndpoleret er i 2 størrelser den lille er 6-8 cm, den store er 10 cm, kan dog variere lidt på grund af naturlige variationer i stenstørrelsen. Dette Selenit hjerte som en bekymringssten kommer fra Marokko og vil hjælpe dig igennem alle hjertesorger, og har du indledt et nyt forhold, vil det hjælpe jer med at flyve samtidig med at du bevarer overblikket.

Selenit hjerte bekymringssten håndpoleret symboliserer:

– At elske, Lade sig føre med, med en stor fornemmelse af tiltro uden at være naiv
– Indsigt
– Åbenhed
– Fjerner bekymringer
– Beskyttelse fra dine engle

Selenit hjerte bekymringsstenen er nok den reneste form for energi du kan få. Først af alt fordi den ikke optager negative energier, dernæst skal den aldrig renses, for den oplader også sig selv. Du kan ved at lægge andre sten og krystaller op af dette hjerte rense rense andre krystaller. Og føler du selv at alt går galt hvor du rammer ind i det samme og det samme igen og igen, så kan det være fordi dit energifelt (dine chakra) skal renses, det gør du ved at bare lægge den på kroppen i ca. 1 time.

Du skal være opmærksom på: At sten og krystaller er naturlige, derfor kan størrelse og farve variere og derved afvige fra det viste billede, der kan være streger i selenit og ridser kan forekomme  specielt når det som her er håndpoleret.

Se hele vores sortiment med Selenit produkter

Vægt N/A
Størrelse

Selenit Hjerte Stor, Selenit hjerte lille

Indkøbskurv