Tilbud!

Selenit healerstave 15 cm tynde / tykke enkelttermineret

Plus evt. fragt.kr. 100.00kr. 150.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Selenit healerstave ca. 15 cm. enkelt termineret.

Selenit healerstave 15 cm. Den store med snoninger er ca 20 cm x 1,5 cm, og er en af  de klassiske værktøjer, der anvendes til rengøre auraen for negativitet, og bringe guddommeligt lys ind. Når du kører krystallen i forskellige retninger, vil forskellige dele af krystallen pludselig få en klar tåge over sig. Arbejder med din beslutsomhed og vil give handlekraft. Det er en stærk sten til at komme af med blokeringerne og er god til at hjælpe dig videre. Den er meget healende. Den hjælper dig i det hele taget med at slappe af i enhver situation. Den er god til spændinger i hovedet.

Nøgleord: Alzheimers, demens, alz, smerter

Mental klarhed

Selenit vil hjælpe med at give mental klarhed både fysisk og psykisk, hjælper dig med at se årsagerne så du kan bearbejde dem, som igen skaber klarhed og forbedrer din mentale væren, der igen gør dig stærk. Vil hjælpe dig til at se lyset og kærligheden som findes i universet.

Kan oplade og rense andre sten

Denne Selenit er fremragende til at rense andre sten for dårlige energier samt at fylde dem med energi igen. Øger intuitionen samt din psykiske bevidsthed og påvirker det tredje øje. Hjælper dig under meditationer.

Læs mere om seleint her

Se vores andre selenit produkter her

Vægt 0.076 kg
Størrelse

Tykke, Tynde, Stor med snoninger 20 cm

Indkøbskurv