Rhodonit Kval A

Plus evt. fragt.kr. 15.00kr. 20.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Rhodonit Kval A

Fysisk: Hjælper med at behandle ørerne, streptokok halsinfektioner, mavesår, galdesten, nyresten, betændelse i leddene, har været anvendt i behandlingen mod multipel sclerose, kan hjælpe mod lysfølsomhed og insektbid.
Mentalt: Arbejder med vores følelser. En sten af kærlighed og pleje, der viser os vores talenter. Den tilskynder uselvisk, kærlighed, tilgivelse og generøsitet. Den rydder op i følelsesmæssige sår, og ondt fra fortiden, og hjælper dem der har trykket på den  ”selvdestruerende knap”. Fordriver angst, styrker tilliden.
Åndelig: Giver yin yang energi. Viser os vores spirituelle vej.

Hvis dit forhold er kørt fast, er det tid til at kalde på den levende Rhodonit til at berolige hjertesorger ved at infusere din sjæl med ren kærlighed. ER OGSÅ Kendt som “redningsstenen” og er en af ​​de mest magtfulde hjertechakra sten, den arbejder som din terapeut i parrådgivning for at styrke følelser af tilgivelse og medfølelse, de væsentlige dyder, der er nødvendige for at få ubetinget kærlighed til at blomstre. Dens stærke hjerterelateret egenskaber hjælper med at frigøre din frygt, som undertiden kan give sig udslag i giftige følelser som vrede, jalousi. Men når du er i nærvær med af denne, vil den hjælpe dig på alle plan

Det er en stærk helbredende sten i relationer, opmuntrer til klar kommunikation. OG BØR VÆRE MED I DIN første hjælps kasse, specielt i tider med stress og traume. Andre hjertechakra sten udstråler en mere blid frekvens, men med Rhodonitten, gør dig klar til en superladet skude af hjertetergi, der er stærk nok til at hente dig hjem igen når som helst, hvor du føler dig lav i romantik afdelingen. Til tider kan kærlighed skade, men Rhondonite minder os om, at smertefulde følelser er midlertidige, som et tordenvejr, der hurtigt blæser over, og efterlader græsset mættet med regndråber og blomsterne klar til at blomstre igen.

Hvis du er i konflikt med en person, du elsker, så spørg Rhodonitten om at guide dig i at omslutte problemet med ubetinget kærlighed uden forventninger og behov, og lad dit hjerte være åbent for ren kærlighed. Hold en rhodonit i din hånd og forestil dig at flyde på en kæmpe pude af pink. Du bliver overrasket over, hvor hurtigt giftige følelser smelter væk, når du dræber dem med ægte venlighed. Trods alt, er alt bedre i rosa, symbolet for ubetinget kærlighed, verdens bedste medicin.

Glæde er simpel. Det er os mennesker, der gør den kompliceret. brug Rhodonit og lad den skinne som en lyserød stråle af lys på dit hjerte det hjælper med at åbne blokeringer ved at returnere din ånd til en naturlig tilstand af lyksalighed. Det menneskelige hjerte har utrolige evner, især når du kanaliserer de smukke og hjerteopvarmende kvaliteter af Rhondonit.

Her er en hård lektion i kærlighed: En rose er smuk og dejlig, men den har også torne. Som en afspejling af den dualisme, der findes i naturen, lærer Rhodonitten os at være tilgivende og accepterende, når kærligheden bliver smertefuld. Rosen kvarts og Rhodocrosit er gode til at tiltrække kærlighed, men med Rhodonit handler det om at sætte de rigtige stykker sammen igen, når det hele falder fra hinanden. Dens energi åbner hjertet op for følelsesmæssig helbredelse, og viser dig, hvordan man redder hjertesorg gennem fredelig og fuldstændig accept.

At leve et liv af ren glæde kan virke som et eventyr, men når du bringer Rhodonittens ind i dit liv, får kærligheden hjertet til at vokse sig større og klogere, og åbne din ånd til uendelige muligheder. Hvis dit forhold har nået en dødvande, skal du bruge Rhodonittens kraft til at skrælle dig selv fra, tørre tårerne væk og omdanne konflikter til kærlighed og forståelse. Rhodonit erstatter angst, frygt og vrede med varme og dumme følelser med selvværd, velvære og stabilitet, alle de egenskaber, der får dig til at føle dig som den virkelige dig. Sid stille med stenen og lad den fordybe sig i din ånd med kærlighedens højeste vibrationer. Lad Rhodonit minde dig om at give lykken en chance fordi det ser så smukt ud på dig.

Vægt 0.034 kg
Størrelse

Extra Small, Small

Indkøbskurv