Lemurie Krystal Lilla

Plus evt. fragt.kr. 60.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Lemurie Krystal Lilla med titanium

Alternative navne: “Astral-rejsestenen”
Titanium Aura lemurie Krystal Lilla er behandlet ved at indlægge titanium krystaller under varme og vakuum som gør at den får dens smukke lilla farve med er iriserende skær. Disse stykker er fantastiske, og vibrationerne er “som mind blowing”. Selv de, der ikke er så følsomme for krystaller, siger, at de kan mærke dens energi, der overføres fra disse. Enhver, der nyder meditation eller arbejder med kvarts i deres sessioner, vil nyde godt af at eje en af ​​disse. Den lilla lemurie er ekstremt beskyttende.

Hvor kommer Lemurie kvartsen fra?

Mange har en mening om hvor Lemurierne kommer fra. Efter at have set igennem tusindvis af informationer fra hele verden, har vi bemærket, at kan finde dannelsen af ​​lemurie kvarts i hele verden, nogle af stederne er Brasilien, Arkansas, Kina og Indien. Dog er der en bestemt mine i Brasilien, som har udvundet størstedelen af ​​Lemurie kvartsens spidser som netop nu er til salg på markedet. Denne mine er beliggende mellem Corrinto og Diamatina Brasilien. Og jeg har fået at vide, at denne mine ikke længere udvinder nogle, så når dette parti er væk, ved jeg ikke, hvornår vi vil kunne få mere.

Metafysisk siger legenden, at der engang var en avanceret gammel civilisation kaldet Lemuria, denne lå ved Atlantis og var mere åndeligt udviklet og fredelige end os. Da deres tid på Jorden var ved at ende, programmerede Lemurerne disse krystaller til at undervise i deres budskaber om enhed og helbredelse – budskaber, de ville blive afsløret, når energien på jorden var klar til at modtage dem. Lemurerne plantede derefter de lemuriske krystaller, kodet med deres gamle viden og visdom, der nu findes århundreder senere af os.
Legenden fortsætter med at angive, at Lemurie krystaller blev plantet i et gittermønster over jordens overflade, og hinsides for stjerner og dimensioner. Når du forbinder dig til en Lemurie krystal og dens energi, forbinder du dig også med dets net af tilknyttede energier fra jorden og stjernerne.

Forskellen på hvordan de “aktiveres” Kvarts – Lemurie kvarts

I modsætning til kvarts, som du programmerer, aktiverer du Lemuriekvarts.
Når du mediterer, skal du gnide din finger langs “stregkoderne” på siden af ​​en Lemurie kvartsen for at aktivere og downloade Lemuriens viden, og få forbindelse til Lemuriens energinet. Lemurie kvarts-krystaller lærer os om, at vi alle er individer, og er forbundet med hinanden, og at vi alle er lige i ånden. Lemurie kvarts-krystaller hjælper os med at opretholde vores forbindelse til ånden, medvirke til åndelig udvikling, og er blevet anvendt succesfuldt i drømmearbejde.

Se vores andre lemurie krystaller her

Vægt 0.050 kg
Størrelse

Small, Medium

Indkøbskurv