Kyanit blå

Plus evt. fragt.kr. 25.00kr. 60.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Kyanit blå små stave

Kyanit små stave i blå har mulighederne og vibrationerne i Kyaniten, og det blå skær, gør at den har en meget målrettet og hurtig virkning, Kyanit justerer alle chakras. Den søger sandheder, og påvirker hals og pande chakra. Den vil øge psykiske billeder ved meditation, stilhed og kommunikation. Siges at hjælpe ved kanalisering, og visualisering samt sindsro … Dens farve er, giver integritet. Dens energi arbejder med Ærkeenglen Michael´s, som vil hjælpe med, at  skære forkerte mentale, følelsesmæssige og spirituelle holdninger væk, dem der holder os fangne. Kyanit er en stærk allieret!

Kyanitter akkumulerer eller bevarer IKKE negativ energi

Ligesom Citrin, er kyanit en af de to mineraler på planeten, der hverken akkumulerer eller bevarer negativ energi, og skal derfor aldrig renses. Kyanittens energi kan programmeres på et utal af måder, hvilket gør at det en fremragende sten til metafysiske formål, og som samtidig kan rense andre krystaller. Er forbundet med spiritualitet, drømme, loyalitet, visualisering, ærlighed, følsomhed – kommunikation. Er god til at heale hals-området. Denne sten er stærkt forbundet med de åndelige magter. Det siges at den er i stand til at forbinde dig med intellektet. Kyanit gør dig opmærksom på energierne i dig. Der er ingen grund til at rense denne sten, det renser sig selv automatisk for alle negative energier. Den blå kyanit er en kanalisering sten, der hjælper med at åbne op for de følelsesmæssige og intuitive kanaler. Den åbner vores kanal til vores åndelige vejledere, og udvikler vores åndelige potentiale. Efter en vanskelig periode i vores liv hjælper den os med at rejse os, og komme tilbage til livet. Helbreder dybe og gamle sår i vores sjæl. Den fjerner vrede, bitterhed og blokeringer, så vi kan komme videre. Siges at oprette et link til andre verdener, til dyr, planter og andre mennesker.

Hvem kan med fordel bruge Kyanit

Den blå kyanit betragtes som en sten til alle former for kreativitet, såsom musik, dans, forfatterskab, kunstnere og alle former for håndværkere. Siges at være god på halsen ved ubehag og spændinger i nakken. Øger Qi, livskraften og afbalancerer yin og yang. Kyanit har sit navn fra den blå farve (græsk. Kyanos-mørkeblå). Den har en glas glans og farven er normalt i lag med striber af forskellige farver, som regel hvid/grå. Den aktiverer vores evne til at indsamle oplysninger fra den åndelige verden, fra vores personlige åndelige vejledere og skytsengle, og fra vores indre og vores lager af viden, vi har opbygget i løbet af vores inkarnationer. Kyanitten er god efter en periode med mange problemer, når det kommer til dens fine vibration letter kommunikationen mellem vores dag-bevidsthed, underbevidsthed og spirituel bevidsthed. Hvis du placerer kyanitten over dit hjerte øges kommunikationen med dit hjerte chakra. Den har en rensende effekt på halsen og hals chakra. Du kan simpelhent føle det i din hals. Det er den mest kraft herskede sten i 1990’erne. Fremmer visualisering, kanalisering og åndelig bevidsthed. Stimulerer klar drømme. Kyanit varierer i hårdhed og det betyder, at det kan ændre dens frekvens fra væsentlige stadier af udvidet bevidsthed til tungere niveauer, hvor intuition og forståelse opstår. Kyanit bygger bro mellem det guddommelige lys og den fysiske krop, gennem intellektet. Den kan også placeres på det tredje øje for at styrke en højere bevidsthed. Kyanit symboliserer fred og ro i hele vores væsen, og specifikt det tredje øje (pande chakrat) og halsen.

Vægt 0.006 kg
Model

, ,

Indkøbskurv