Tilbud!

Himalaya Saltlamper, Inhalatorer, Engle, Lysestager

kr. 50.00kr. 999.00

Himalaya saltlamper, Himalaya salt fyrfadsstage, Himalaya salt Inhalator

Himalaya saltlamper fyrfadslamper og salt inhalatorer, se beskrivelse af denne under produktet (se flere produktbilleder i shoppen).

Farver og former varierer fra lampe til lampe.

Du ved ikke hvad du mangler, hvis du aldrig har ejet en Himalaya saltlampe eller en Salt Inhalator. Det er som at have et vindue åbent – en sagte glødende naturlig kilde til frisk, ren luft – på dit skrivebord, i din stue, ved siden af sengen, eller hvor som helst du vælger at sætte den.

Lyset fra Himalaya saltlamper er ekstremt beroligende, specielt i aftenlyset, og i de mørke vintre, da det næsten ingen blåt lys indeholder, får det også nemmere hjernen til at falde til ro og danne søvnhormonet melatonin. På denne sikre du dig at saltlampen er med til at opretholde en god og stabil døgnrytme.

Dokumenteret ved test på Aalborg Universitet Copenhagen. Saltlamper bruges som natlys i mange plejehjem og døgninstitutioner.

En anden fed egenskab er, at saltlamper renser luften, når de er tændt. Den medfølgende ovnpære varmer saltlampen op og derved tiltrækkes fugten i luften. Da det er fugt molekylerne, der bærer urenheder i form af mikropartikler mv., bevirker denne tiltrækning at urenhederne sætter sig på lampens overflade. Fugtmolekylerne sendes tilbage til luften i form af vanddamp.

Himalaya salt har op til 84 flere sporstoffer og mineraler, end almindeligt salt. Disse inkluderer mineraler såsom calcium, kalium, molybdæn og strontium. Himalaya salt er noget af det reneste salt du kan få.

1. Himalaya Salt lamper fyrfadsstage / inhalator renser luften:

Nok den mest kendte fordel – og hvorfor de fleste mennesker bruger den – er på grund af deres utrolige magt til at fjerne støv, pollen, cigaretrøg, og andre forurenende stoffer fra luften. Men hvordan gør de det?, Himalaya saltlamper renser luften gennem kraften af hygroskopi (saltet tiltrækker fugten), hvilket betyder, at de tiltrækker vandmolekyler fra det omgivende miljø og derefter absorberer disse molekyler – samt eventuelle fremmedlegemer de kan bære – i saltkrystallen.

2. Reducerer allergi & astmasymptomer:

Fordi Himalaya saltlamper fjerner mikroskopiske partikler af støv, fra kæledyr, skæl, mug og lignende fra den omgivende luft, placerer man en lampe (lille lampe = 2 kg.) eller to i de rum, hvor du tilbringer mest tid. Dette kan skære dramatisk ned på allergisymptomer. Selv folk, der lider af astma bør bemærke en stor forskel efter en uge eller to.

3. Letter Hoste

Når en Himalaya saltlampe varmes op og begynder sin hygroskopiske rensning af luftbårne partikler, ændres også de molekyler, som frigives. (Husk dine kemilektioner) De fleste boliger er fyldt med positivt ladede ioner, som ikke er særlig godt for en persons helbred. De positive ioner er skabt af en række ting, men den primære kilde til det meste er vores elektronik. Himalaya pink saltlampe absorberer vand og partikler fra luften, og tager alle de positive ioner med sig. Når det herefter opvarmede salt bringer vandet tilbage i luften, er det totalt renset, og alle positive ioner er fjernet, som gør at vi kan holde lungerne i kampform.
Himalaya pink saltlamper hjælper din krop til at filtrere luften mere effektivt, så eventuelle fremmedlegemer, du tilfældigvis måtte indhalere, ikke kommer ned i lungerne.

4. Øger energiniveauet

Under en køretur gennem landskabet med vinduerne nede, eller hvis du bruger tid ved havet eller i bjergene, eller blot tager et brusebad om morgenen, vil du opleve en følelse af at blive forfrisket. Denne friskhed og et øget energiniveau kan du få med et splitsekund, ved at tænde for din Himalaya saltlampe.
Efter omkring en uge, bør du mærke en forskel.

5. Neutraliserer Elektromagnetisk stråling

I dag, lever mange af os i et kæmpe hav af elektromagnetisk (EMF) stråling, der strømmer ud fra vores elektronik (fjernsyn, computer, mobiltelefon, tablet, apparater, Stereoanlæg osv.). Men de er usynlige, og har langsigtede virkninger og kan have ganske alvorlig konsekvenser. Konstant udsættelse for EMF-stråling er kendt for at øge stressniveauet, forårsage kronisk træthed, og mindske kroppens immunforsvar, blandt andre ting.
Himalaya saltlamper neutraliserer elektromagnetisk stråling.

6. Bedre søvn

En anden bivirkning, som resultat fra overeksponering af positive ioner i luften er, at det fratager dig kvalitetssøvnen. Dette sker, fordi disse positivt ladede partikler reducerer blod og ilt forsyning til hjernen, som resulterer i uregelmæssige søvnmønstre. Himalaya pink saltlamper er naturlige negative ion-generatorer, og kan bidrage med at vende denne udfordring med søvnen. Tag en eller to små lamper med ind i dit soveværelse for at forbedre luftkvaliteten, så du kan få en bedre nattesøvn.

7. Forbedrer humøret & koncentrationen

Himalaya pink saltlamper er en fantastisk hjælp til naturligt at øge dit humør eller til at hjælpe dig med at slappe af sidst på dagen, og er fantastisk til at forbedre koncentrationen. Igen, dette skyldes effekten af de negative ioner på din krop, som forbedrer blod og iltforsyning til hjernen og andre organer, samt at give et boost af serotonin – Det er den neurotransmitter, som gør at vi (bogstaveligt talt) føler os lykkelige.

8. Årstidsbestemte forstyrrelse

Ud over at generere negative ioner, som forbedrer humør og energiniveauet, giver det bløde, naturlige lys, fra en Himalaya pink saltlampe også den varme glød af solskin, som i sig selv kan bruges til at lindre symptomerne på årstidsbestemte forstyrrelser. Især når dagene bliver kortere, bliver mange sløve, men det hjælper denne lampe også med.

9. Reducerer statisk elektricitet i luften

Selvom det ikke er en “sundhedsfordel” ved første øjekast, er statisk elektricitet ret irriterende. Det forårsager stress, forlegenhed og frustration. Statisk stød, når du mindst venter det, som f.eks. når du tager i et dørhåndtag, kysser din mand eller kone før sengetid, eller forsøger at klappe din hund eller kat.
Ved brug af lampen, mindsker du noget af dette.

10. Miljørigtig lyskilde

Sidst men ikke mindst: er Himalaya pink saltlamper miljøvenlige.

 

Salt inhalator / pibe

Brugen af saltpiben-inhalatoren er en god erstatning i forhold til et dyrt ophold i en speciel saltmine eller de nye salt terapi klinikker.
Salt inhalatorer sælges inkl. påfyldt Himalaya salt, og hvis det skulle blive nødvendigt har vi også Salten der hører dertil.

Saltinhalator er god til hvis du lider af:
KOL, astma, bronkitis eller næsekatar?
Pollenallergi eller andre allergier i luftvejene?
Kighoste, høfeber eller forkølelse?
Snorken?
Åndedrætsproblemer forårsaget af rygning?

HUSK! Køb en saltlampe fra der netop er fra Himalaya, det vil gøre den største forskel for dig, Og hvis du befinder dig i københavn, kan du jo komme og se netop den saltlampe du ønsker skal med dig hjem

Salt inhalatoren – piben skal opbevares tørt og i kassen når den ikke er i brug.
Hvis du kender en der har eller hvis du har KOL, bør du læse hvilke sten og krystaller der kan være gode til KOL

Du kan evt. selv finde ud af mere om Himalaya bjerget, på nettet

Andre kalder dem for: fyrfad, fyrfadslysestager, lysestager, fyrfadsstage, stage, pynteting, dekoration, fyrfadslys, lys, stearinlys, fyrfadslysestage, lysestage, fyrfadsholder

Vægt 0.00 kg
Himalaya salt lampe

Kugle formet, pyramide formet, Engel, Salt inhalator, Salt til inhalator Hvid, Naturlig form 2-3 Kg, Naturlig form 3-5 Kg, Naturlig form 12-15 Kg, Naturlig form 21-25 Kg, Til fyrfadslys æbleformet, Til fyrfadslys Stjerneformet, Til fyrfadslys 2 huller firkantet, Til fyrfadslys Tromle formet

Indkøbskurv