Hati-hati Skytsengel med guld

Plus evt. fragt.kr. 220.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Hati-hati Glædes/Skytsengel med guld er virkelig smukke 15 CM. høje, og har en enorm portion beskyttelse i sig. De er håndskåret i bjerglandsbyer og kommer fra Suar wood, som er ekstremt hårdt og et meget bæredygtigt materiale. Det meste der laves i denne art af træ bruges til at designe smukke og ofte hellige figurer samt billeder.

De spreder glæde over alt-

Disse Hati-hati Glædes/Skytsengel med guld er omhyggeligt udskåret i hånden, herefter er de tørret i solen, der efter bliver de behandlet: Poleret og malet af lokale håndværkere i landdistrikter.

Ordet Hati-hati er et indonesisk ord, og betyder PAS PÅ / Beskyt. Så denne Skytsengel med guld er lavet af de lokale beboere med hensigten at bringe beskyttelse, kærlighed og omsorg til alle, der har den i deres nærhed og rundt omkring i verden gives de som, kulturelle og omsorgsfulde gaver.

Skytsengle hvem er det og hvorfor?

Skytsengle er engle der har en ekstremt høj bevidsthed og er meget højt vibrerende, de har fået den opgave at beskytte og guide os menneske, og det ses at alle vi mennesker har vores helt egen og individuel skytsengel.

Denne skytsengel går os igennem hele livet altså hele den del af vores liv der foregår her på jorden, men de fleste har også har også været med os i et tidligere liv og vil formegentligt også være det i alle fremtidige inkarnationer. Så din skytsengel er altså helt unik for dig og har formegentligt været med dig før som den er det nu, og i næste liv.

Skytsenglen kommet til os allerede ved vores sjæls fødsel, man kunne nærmest kalde det for en sjæleven for vi er meget forbundet til hinanden, og vi har udviklet os sammen med denne skytsengel igennem hele vores udvikling i gennem mange/alle inkarnationer, og da vi har været så meget sammen har vi da også en ekstrem høj grad af hjerte kontakt.

Alle skyts-engle opstår fra lyset og er som en ven for dig, en rigtig vend, der ønsker, at du som både sjæl og som her boende menneske – skal udvikle os i den for os rigtige retning, på en god og lys måde.

Skytsenglen er ikke hos os på det fysiske plan men som en æterisk skikkelse, men her kan du så forbinde den fysiske Hati-hati Skytsengel med guld vinger med din æteriske skytsengel så du altid har den med dig. Den vil så være omkring dig hele tiden, og dog ofte være lidt tilbagetrukket så vores guider og vejledere – lysvæsner kan få lov at komme igennem også, så vi kan få de læringsprocesser guiderne og vejlederne ønsker vi skal have.

15x2x5 cm. høj

Se hvad du ellers kan bruge til at beskytte dig

Vægt 0.250 kg
Model

Hati-Hati Skytsengel JOY

Indkøbskurv