Septarie æg (Drageæg) Madagaskar

Plus evt. fragt.kr. 89.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Septarie æg (Drageæg) Madagaskar

Septarie æg (Drageæg) Madagaskar – Er ekstremt magtfulde, og denne her der er fra Madagaskar er ingen undtagelse. De har en stærk tilstedeværelse, men venter tålmodigt på, at deres tid ses. Septarie æg blev dannet for 70 millioner år siden, af ​​vulkanudbrud. De kommer frem fra jordens begyndelse og tillader en at være i direkte kommunikation med Moder Jord.
De spiller også en rolle i hurtig helbredelse af kroppen.

Arbejder på vore tanker og tankemønstre. Den bearbejder vore negative forestillinger, ideer og tvangstanker. Vi provokeres til at tænke i nye baner, og afledes dermed fra de tanker der bliver ved med at køre i ring. Septarier har en gavnlig effekt på bekymringer og modvirker på lavere tanker som selvhøjtidelighed, jalousi og angst.

Septarerne bringer beroligende energier, som har en plejende følelse på dig, og kan bringe følelser af glæde og åndelig opløftning. Septarie bruges til at forøge og pleje kommunikationen mellem grupper, og gør det meget nemmere at tale klart og venligt i mellem en gruppe af mennesker (god ved konfligt håndtering. Septari bruges også ved kommunikation med Moder Jord. Det siges at den bringer forudsigelser, til brugeren for at hjælpe ham eller hende, på altid være forberedt på, hvad der opstår. Septarie æg er specielt god til blod og nyrer, og er relateret til de nedre chakra, roden, milt og solar plexus.
Septarien kan med fordel bruges i vanskelige situationer ved bekymringer, ærgrelser og frustrationer, og til indkapslede, sjælelige problemer.
Disse sorte septarie æg ser ud som en flok babydrager der lige er brudt ud, og hvad er der er tilbage, deres skald. Drage medicin omfatter forandring og transformation, visdom, lang levetid og bevægelse gennem rummet. Dragen giver os hård beskyttelse og har en iboende magi som tilføjer ekstra kraft til hver en tanke, du måtte have.

De har en stærk shamanisk indflydelse, og de er gunstige til forbedring af al kommunikation. De består af en kombination af forskellige mineraler, hvilket giver en bred variation mellem de forskellige sten.
Inden for disse sten finder du en blanding af mineraler, ofte Calcit (de gule dele), Aragonit (de brune linjer) og muligvis hvid (Baryt) eller grå (Kalksten eller Chalcedon) … afhængigt af de specifikke mineraler, bliver de hver i sær helt unikke.
Denne er fundet i Madagaskar.
Stenene har en blanding af farver … og enkelte sten varierer ganske betydeligt. Septariske sten er ofte ret smukke, men de fælles farver er kombinationer af gul, brun, hvid og / eller grå. Disse sten blev dannet for omkring 70 millioner år siden, med væske fyldt med mineralske stoffer
De har en ekstrem groundende energi.

Vægt N/A
Vælg størrelse

30-88 Gr. (3,8-4,5 cm), 91-124 Gr. (4,6-6 cm)

Indkøbskurv