Fuschit Grøn Rå

Plus evt. fragt.kr. 35.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Fuschit Grøn, Rå

Også kaldet Fe stenen LYKLIG • MIRAKLER
Med Fuschit i din ædelstens kollektion, kan du godt gøre dig klar til at rejse gennem livet på englenes vinger. Fuschit er kendt som en fe-krystal, og skiller sig ud i perleverdenen, med sine grønne og gyldne glitrende stykker, der ligner fe/engle støv. Dens forbindelse til himlen kommer fra det strålende og verdensomspændende udseende. Men denne sten er mere end at du blot letter på øjebrynet. Den hjælper med til at manifestere lykke, glæde, mirakler og alle de ting, der bidrager til den varme og fuzzy følelse, vi får, når vores hjertechakra brænder af lyst.
Fuschiten minder os om, at vi altid er beskyttet af vores engle. Når vores vinger har problemer med at huske, hvordan de skal flyve, løfter Fuschiten’s engleåndguider os op på fødderne, med en hviskende opmuntring. I stedet for at gå imod drama, omdirigerer Fuschitten hjertet til et sted, hvor mirakler sker. Men du behøver ikke at lede efter mirakler, fordi miraklet er dig og universets uendelige muligheder. Fuschit er som god espresso for sjælen og giver brændstof til ilden, der får hjertet til at gnistre af kreativitet.

Feer & åndens verden

​​Fuschit er også forbundet med feer fra åndens område, der tjener dig og guider dig på din åndelige rejse. Ring til dine skytsengle, når du går helt dybt ned med Fuschit i din terapeutisk session. Begynd din meditationspraksis ved at give din sten en bestemt helbredende intention. Hvis negative tanker fortsætter med at komme til overfladen, skal du kigge på stykket og bede den om at give dig vejledning på din indre rejse til selvopdagelse. Du vil blive forbløffet over hvor hurtigt svaret kommer til dig, når du åbner dit sind for en højere bevidsthed.

Skytsengle kommer i mange former, fra fremmede, til dine nærmeste venner og familie. Bær Fuschiten på dig, og du vil altid have adgang til din personlige beskyttelsesengel, den kloge indre stemme, der har haft din ryg siden første dag.

Stråler og glinser

Den strålende og glitrende energi fra Fuschit tilfører hjertechakraet mange helbredende vibrationer, der fremmer rolig afslapning og kreative, positive tanker. Magien i Fuschit tjener også som en påmindelse om, at hvert øjeblik i vores liv er en mulighed, for at vælge lykken frem for alt andet, hvilket altid er det klogeste valg. Hæld din daglige fe støv ud over dig ved at bære den på dig, og lad dens livlige energi belyse din verden og hjælpe dig med at se livet med friske øjne. Jo dybere du går med Fuschit, jo mere glæde finder du i de små ting.

Sten og krystaller i grids

Fuschit er en fremragende sten til at lægge i healende GRIDS/layouts på grund af dens evne til at hæve energien fra andre krystaller. Når du mediterer med Fuschit, arbejder det på at udvide din bevidsthed om jordens helbredende energi ved at forbinde din ånd med dens vibrationsrytmer, der er nødvendige for selve livet.

For at udnytte det fulde potentiale af dets helbredende egenskaber skal du altid rense og genoplade Fuschit dette kan du gøre med salvie f.eks.

Brug denne sten til inspiration til at opdage dine sande ønsker ved at placere den over hjertechakraet eller i et helbredende grids. Indånd fred og ro, og lad dens varme, helbredende vibrationer rense og genoplade din ånd. Vær opmærksom på, hvordan stenen føles, når den berører huden og dens subtile, men alligevel kraftige virkninger på din aura.

Fuschit er Kendt som ønskesten, der bringer held og kærlighed, den fungerer ved at beholde håbet i dit hjerte.

Fuschit Grøn, Rå indeholder:

1. fragment. Glasklar kvarts (bjergkrystal). Styrke og kraft. Forstærker både energi og tankevirksomhed. Bjergkrystal stimulerer din evne til at skabe overblik, harmoni og indsigt og vækker din evne til at lytte indad. Kan anvendes til helbredende ritualer. Omgives af mystik. Bruges til clairvoyance. Den gør det lettere for dig at modtage information fra både lærere, undervisere og healere, og giver dig mulighed for at udnytte dine talenter og muligheder fuldt ud. Forstærker andre stens energier. Modvirker statisk elektricitet. Denne sten er god for alle, på alle planer.
Healing: Kvarts er en ”master healer” og kan bruges til alt. Stimulerer immun systemet, og sætter kroppen i balance. Fantastisk til at dulme forbrændinger. Harmoniserer alle chakra.
Uanset hvilket chakra du ønsker at stimulerer, kan du bruge bjergkrystallen. Dette er den stærkeste healing og energi forstærker der er!
Bjergkrystallen er god for alle stjernetegn.
2. Fragment. fuschit
Denne grønne sten glimter helt vildt i lyset, og har en høj koncentration af krom. Stenen er dannet ved malmholdige varme gasser, og er meget sjældne i Skandinavien. de findes bl.a. ved Boliden i Nordsverige. Lethed, venlighed, medfølelse, nyttiggørelse, immunitet. Hastigheder dybere helbredelse.
3. Fragment. Amfibolit kvarts
En kvartsbjergart som er lys grågrøn. Disse krystaller er også kendt som Engel kvartskrystaller pga. de indeslutninger der er. Engle kvarts siges at have en beskyttende og skærmende effekt, på folk der er blevet følelsesmæssigt eller verbalt misbrugt. Afslapning. Gennem synsindtryk og bevarer det indre billede. Giver styrke og standhaftighed. Hjertevarme. Giver forståelse i alle situationer. Styrker andres tillid til en og giver en karismatisk udstråling.

Se mere om Fuschit Grøn her

Vægt 0.025 kg
Størrelse

0-4 cm., 6-7 cm.

Indkøbskurv