Dobbelt termineret krystal vedhæng

kr. 99.00

Dobbelt termineret krystal vedhæng med følgende sten

DISSE KAN OGSÅ BRUGES SOM PENDULER!!!

Karneol

Smuk orange karneol, Karneol kan klassificeres som enten en karneol eller en agat, men fælles kan der være et træk fra begge sten.

Karneol er en sten der giver selvtillid, dristighed, gennemslagskraft, vitalitet, ro, tryghed og harmoni og symbolisere styrke og varme, samhørighed, beskyttelse og sandhed. Den giver os livsmodet og livsglæden tilbage (motivation), hvis vi er kørt lidt trætte, føler os uinspirerende, generte, tilbagetrukne, fastlåste og kuede. Karneolen har en gavnlig indvirkning på alt, hvad der vedrører underlivet, og er en af de bedste sten ved frugtbarhed, især hos kvinder. Den er også en sten der kan oplade andre tromlepoleret sten. Netop denne kombination af krystaller har uanet muligheder, og det er netop det der gør den uvurderlig.


Fancy Jade

Har magiske kvaliteter. Jade var stærkt værdsat i oldtiden og i det gamle Peru. Sten af uselviskhed. Jade blev anset for at give glæde og kærlighed til menneskeheden. Det er en stærkt helbredende sten. Amerikanske indianere brugte den i regn ceremonier. Metafysik: Hver farve / har sine egne egenskaber :Multi-farvet jade ( herunder Fancy jade) : Beskytter sten, forbundet med elementet luft og planeten Merkur.


Ametyst

Er en kraft og drømme sten, hjælper mod søvnløshed. Læg en ametyst under din hovedpude for at skabe gode drømme, eller gnid den hen over din pande til at lindre hovedpine. Kan bruges til at fjerne skyldige og frygtsomme følelser, og beskyttelse mod selvbedrag, og trolddom. Bruges til at åbne for de åndelige og psykiske centre, hvilket gør den til en af de helt store magt sten. Den kan også bruges mediterer med. Symboliserer fromhed, ydmyghed, oprigtighed og åndelig visdom. Ametyst bruges også til problemer i blodet og i vejrtrækningsproblemer.

Den er også meget nyttigt til at rense sindet og fjerne alle negative tanker. Dette inkluderer også negativitet fra stress og angst.


Sodalit

Har er en stærk vibration, vil bringe din opmærksomhed på de kvaliteter og sandheder du har. Dens energi stimulere dig til at leve op til egne idealer og ideer. Den stimulere latente kreative evner. Hjælper lærere, forfattere og studerende til at forstå de dybere filosofiske principper. Dens energi er særlig god til at udvikle de psykiske/clairvoyante evner og intuition. Er fremragende til at hjælpe kommunikationen, åbne det tredje øje og hals chakraet, og bringe en masse energi ind i livet. Vil opbygge dit selvværd, og berolige enhver panik. Ved diverse hals problemer, prøv at ligge stenen på halscentret og mærk hvordan den beroliger og healer halsen og giver klarhed over hvorfor du er blevet syg. En stærk vibration, vil bringe din opmærksomhed på de kvaliteter og sandheder du har. Dens energi stimulere dig til at leve op til egne idealer og ideer. Den stimulere latente kreative evner. Hjælper lærere, forfattere og studerende til at forstå de dybere filosofiske principper. Dens energi er særlig god til at udvikle de psykiske/clairvoyante evner og intuition. Er fremragende til at hjælpe kommunikationen, åbne det tredje øje og hals chakraet, og bringe en masse energi ind i livet. Vil opbygge dit selvværd, og berolige enhver panik. Ved diverse hals problemer, prøv at ligge stenen på halscentret og mærk hvordan den beroliger og healer halsen og giver klarhed over hvorfor du er blevet syg.

Kaldes også en Poet Sten. Kan være med til at stoppe argumentationer og uoverensstemmelser. Øger intelligens, viden og lærings- processen. i krystal healing er den gavnlig for kirtler, diabetes, fordøjelses-system, lymfer, lindre søvnløshed, og ved calciummangel, samt lindring af forkølelser. Er forbundet med hals og pande chakra

Sodalit siges at være en fremragende sten til at bringe mental klarhed og tilskynde rationel tænkning. Bringer glæde til et tungt hjerte. Det er en nyttig krystal til at have rundt om sig ved f.eks. en team øvelse, da det siges at den fremmebringer harmoni, tillid og solidaritet til hele teamet/gruppen.


Obsidian Sort

Sort Obsidian er en grounding sten, der giver en øjeblikkelig forbindelse til rod Chakraet dybt ind i kernen.

Hjælper med at rengøre og fjerne negative energier i rum og div. miljøer, hjælper også med at frigive de følelser / reaktioner, der forårsager negativ energi, såsom vrede, jalousi, grådighed, mm. og når de dårlige energier er fjernet, vil den skærme området så intet negativt kommer ind.

Frigiver energi blokeringer, og har en tendens til at arbejde med de sandheder der skal se dagens lys. Den giver mulighed for at både healer og andre kan se årsagen til problemet, så det kan blive behandlet.

Hvis du har en fysisk sygdom, som du mener har en følelsesmæssig årsag, kunne denne være den hurtigste måde at finde årsagen på, men du skal være villig til at se det i øjnene og klar til at rette på årsagen.

Sort Obsidian kan være meget intens og man skal være parat til at blive konfronteret med problemerne, når du arbejder med denne sten. Healere kan bruge sort Obsidian til at hjælpe dem der har svært ved at give slip på fortiden.

Farven er sort, og kan være med inklusioner af jern og magnesium.

Det er kraftfuld sten at have ved sin side, og der er ingen nåde alt bliver vist frem og kommer frem i lyset. Den vil virke som et spejl, der ikke tager hensyn til det af dig du ikke vil se. Med andre ord der hovedrengøring af alle blokeringer, skygger og undertrykte følelser på dagsordnen.

Så ønsker du at få ryddet op – spirituelt og emotionelt så er dette stenen du skal bruge.


Gul Jaspis Indien

Gul Jaspis Indien er en stærkt beskyttende ædelsten, jaspis opretholder og støtter i tider med stress. Jaspis er en af de ældste kendte smykkesten. Og er nævnt i Bibelen flere gange. Jaspis er en stærk beskyttelses og stabilitets sten. Den vil beskytte dig mod alt, der ikke er godt for dig, og letter alle følelsesmæssige belastninger, hvilket gør det en vidunderlig ædelsten at have i sit hjem. Det siges at den kanalisere positive energi og giver en stigende følelse af velvære samt opbygger selvtilliden. Kan også bruges til at hjælpe med at lindre køresyge. Reducere følelser af stress og angst. Gul Jaspis giver yder mere beskyttelse under fysiske og åndelige rejser. Stimulerer solar plexus. Jaspis findes i mange farver. Alle farver af Jaspis vil balancerer hele kroppen. Jaspis er en langsomt virkende sten, og der skal arbejdes med den længere før en ændring ses, til gengæld vil du få den skønneste sten. Gul Jaspis frigiver toksiner og hjælper med fordøjelse i maven, og kan beskytte mod depression. I healing menes den at aktivere det endokrine system, og giver en langsom og blid healing. Grundlæggende er det en fantastisk sten, man altid bør have lige ved hånden.


Kalligrafi Sten

Kalligrafi sten. Også kendt som den arabisk sten, Cobra stenen eller Miriam sten, er naturligvis lavet af Hæmatit, jern og fossiliserede skaller, hvilket giver den det unikke udseende. Denne magiske sten tilbyder højere vejledning fra dine guider og engle gennem spådom og kan hjælpe i praksis med automat skrivning, styrke din forbindelse til ånden. Som en guddommelig sten kan den bruges i kunsten at se på, når du giver dit sind mulighed for at skubbe enhver forstyrrelse og tanker og bare lade dit øje se de billeder, der filtrerer gennem din intuition. Meditering med denne unikke sten kan hjælpe dig til at få adgang til Akashic arkivet, hvilket fører til fortid og tilbagekaldelse. Gennem dette kan du helbrede underliggende frygt, følelsesmæssige problemer og blokeringer fra fortiden og fortsætte med at skubbe dig videre på din rejse med nye ambitioner og spændinger, når du åbner døren for dine nye fundne mystiske kræfter.

Chakraer: Solar Plexus (3rd) & tredje øje (6th)


Jaspis Rød

Er en af de mest fysisk healende og groundende sten, den giver ro, tryghed og stabilitet og fremmer mod og robusthed. Giver jordforbindelse og er en stor hjælp ved fysiske smerter. Rød jaspis har gavnlig indflydelse på seksuelle ubalancer, og giver os tryghed i den seksualitet vi har valgt, og mod til at leve med den. Den hjælper på blærelidelser, kvalme, mave-tarm problemer, blodforgiftninger, infektioner og underlivs-smerter, menstruationssmerter og for kraftige blødninger mm.

Rød Jaspis for at afhjælpe stress og genoprette forbindelse med Jordens energier. Dens rensende virkning eliminerer negativitet, returnerer den tilbage til dens kilde og stabiliserer auraen. Det er en ideel bekymrings-sten der beroliger nerverne og gendanner balancen.
Rød Jaspis er vidunderlig til at rydde sindet under meditation & bøn. Dens høje åndelige energi øger fokus og udholdenhed under lange ceremonier og hjælper med at etablere nye åndelige discipliner. Det er en fremragende sten til shamanistiske rejser og astral rejser.

Rød Jaspis er en værdifuld beskyttelses-sten der Den kan opbevares i bilen for at forhindre ulykker, tyveri eller raseri anfald, og anbrings i hjemmet eller på kontoret for at absorbere elektromagnetisk og miljømæssig forurening og stråling. Bær to eller tre stykker rød Jaspis for at beskytte mod psykisk angreb eller når man arbejder med sjæls arbejde, potentielt voldelige eller psykologisk forstyrret personer.

Rød Jaspis er en sten af ​​lidenskab og et tegn på alle, der fuldender kærlighed. Den tilskynder til kontrol i alle ting og beroliger således seksuel aggressivitet, fremmer seksuel kompatibilitet og forbedrer tantrisk sex. Den kan hjælpe kvinder med at overvinde en jaloux partner/rival.

Rød Jaspis stimulerer også lidenskab i kreative stillinger, manifestere nye ideer og friskhed, og energien til at fortsætte et projekt, selv efter den oprindelige spænding er aftaget. Dens energi bringer fokus og selvbeherskelse. Rød Jaspis er krystallen til bl.a. skuespillere, skuespillerinder og alt der er forbundet med ekspressiv og scenekunst, og som står over for et publikum.

Rød Jaspis kan bruges som en professionel støttesten til alle job, der kræver fysisk styrke og udholdenhed, fra politibetjente til fagfolk, servitricer og servitører og andre fagfolk med høj aktivitet. Den bringer også energi, årvågenhed og følelsesmæssig udholdenhed til regnskabsfolk, computeroperatører, militært personale og alle, der kontinuerligt skal være fokuserede på en opgave.


Grøn Aventurin er blevet brugt som en talisman.

Denne Aventurin er grøn, den består af kvarts med indlejret kromglimmer.

Aventurin virker på hjertechakraet og de øvre chakraer.

Det er en lykkesten som giver os alt hvad vi ønsker os. Den giver glæde, held i kærlighed og spil, og den åbner op for livslysten.

Det aventurinen giver os skal vi dele med andre, så vil alt komme til os i overflod. Den er god mod depressioner og tristhed som den absoberer, men husk at rense den godt i koldt vand efter brug, så du ikke optager de negative energier i dig næste gang du bruger den.

Vil du have mere selv kærlighed eller ønsker du at åbne op for dine hjerteenergier, er denne helt perfekt.

Lykke på alle plan i dit liv, nydelse og tilfredsstillelse.
Styrke din livskvalitet og kraften til at skabe noget. En rigtig action sten, der skaber flow og strømlignethed på de områder du ønsker det.

En fantastisk kraftig healingskrystal som opløser blokeringer, i dine energibaner så du opnår dine mål. Denne aventurin vil vise dig, dét du er værd.

Tiltrækker kærlighed, overflod, lykke, succes.

Vægt 0.015 kg
Model

, , , , , , , , ,

Indkøbskurv