Dobbelt termineret krystal vedhæng

Plus evt. fragt.kr. 99.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Oplev skønheden og elegance i vores dobbelt termineret krystal vedhæng – en sublim fusion af æstetik og spirituel energi. Dette enestående smykke er ikke bare et ornament, det er en manifestation af raffinement og dybde.

Små unika fra naturens side

Hvert dobbelt termineret krystalvedhæng er unikt skabt af naturens mest fortryllende krystaller, der er omhyggeligt udvalgt for deres klarehed, farvespil og energiske egenskaber. Den dobbelte terminering, hvor krystallen former sig naturligt på begge ender, symboliserer balance, harmoni og dualitet.

Dette smykke er mere end blot en modeerklæring; det er et symbol på forbindelsen mellem jordens energi og kosmos. Det dobbelt termineret krystal vedhæng fungerer som en kanal, der bringer positiv energi og balance ind i dit liv. Bær det som et udtryk for din egen styrke og åbenhed over for universets kræfter.

Indfatningen

Vores dobbeltterminerede krystal vedhæng er indrammet i en elegant og holdbar metalsammensætning, der komplimenterer krystallens naturlige skønhed. Uanset om du bærer det til hverdagsbrug eller til særlige lejligheder, vil dette vedhæng tiltrække opmærksomhed og beundring.

Giv dig selv eller en særlig person en gave, der går ud over det almindelige – et dobbelt termineret krystal vedhæng, der ikke kun er et smykke, men også en kilde til inspiration og positiv energi. Opdag skønheden i dualiteten med vores unikke krystalvedhæng i dag.

I vores dobbelt termineret krystal vedhæng er der følgende sten og krystaller som du kan læse mere om, ved blot at trykke på navnene

Karneol

Ametyst

Sodalit

Obsidian

Gul Jaspis er en meget beskyttende sten, der hjælper dig i tider med stress. De har været kendt helt tilbage til oldtiden hvor de blev brugt som smykkesten. Jaspis, er nævnt flere gange i Bibelen, og er da også en kraftfuld beskyttelses- og stabilitetssten. Den står som en vagt, der skærmer dig mod alt, der ikke tjener dit bedste, samtidig med at den letter alle følelsesmæssige byrder og bliver en vidunderlig tilføjelse til dit hjem. Den siges at kanalisere positiv energi, fremme en stigende følelse af velvære og styrke selvtilliden. Udover disse fordele kan den også bruges til at lindre køresyge og mindske følelser af stress og angst.

Den gule Jaspis tilføjer ekstra beskyttelse under både fysiske og åndelige rejser, samtidig med at den stimulerer solar plexus. Jaspis findes desuden i en række farver, og uanset hvilken farve du vælger, vil den balancere hele din krop. Selvom Jaspis virker langsomt, kræver det tålmodighed og vedholdenhed, men selve belønningen vil være at du får en fortryllende sten, der beriger dit liv.

Gul Jaspis udmærker sig ved at frigøre toksiner, støtte fordøjelsen og fungere som en beskyttelse mod depression. I helbredende sammenhænge menes det, at den aktiverer det endokrine system og tilbyder en langsom og blid heling. Alt i alt er Jaspis en uundværlig sten, som man altid bør have inden for rækkevidde.

Kalligrafi sten.

Rød Jaspis

Vægt 0.015 kg
Model

Ametyst, Fancy Jade, Grå sten, Grøn Aventurin, Gul Jaspis Indien, Jaspis Rød, Kalligrafi Sten, Karneol, Obsidian Sort, Sodalit

Indkøbskurv