Back Flow røgelseskegler

Plus evt. fragt.kr. 23.00kr. 200.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo
Vælg og få rabat - OBS gælder ikke sammen med andre rabatkuponner 5 pakker efter eget valg 5% rabat 10 pakker efter eget valg 10% rabat

Back Flow røgelseskegler er intet mindre end fantastiske, og køber du nogle i en ordentlig kvalitet, får du også en langt bedre oplevelse med røgelseskegler i det hele taget.

Her er lidt om de forskellige back flow røgelseskeglers duft:

Hvid salvie (fra Aromatika)

Salvie har været brugt i gennem tusindevis af år, og har en meget anti septisk virkning
Der er 10 st. i hver pakke.

Patchouli (fra Aromatika)
Der er 10 st. i hver pakke.

Palo Santo (fra Aromatika)

Der er 10 st. i hver pakke.

Lavendel (fra Aromatika)

Der er 10 st. i hver pakke.

Seven Chakra (syv chakra røgelse) (fra Aromatika)

Der er 10 st. i hver pakke.

Sandalwood (fra Indien) STOR PAKKE

Der er ca. 225 stk. i denne pakke, og det er nogle med en lang brænde tid, de er lavet i Indien, så de har dejlig eksotisk duft. Når de bliver brændt af

Nag Champa (fra Indien) STOR PAKKE
Der er ca. 225 stk. i denne pakke, og det er nogle med en lang brænde tid, de er lavet i Indien, så de har dejlig eksotisk duft. Når de bliver brændt af

Opium (fra Indien) STOR PAKKE
Der er ca. 225 stk. i denne pakke, og det er nogle med en lang brænde tid, de er lavet i Indien, så de har dejlig eksotisk duft. Når de bliver brændt af

Lavendel (fra Indien) STOR PAKKE
Der er ca. 225 stk. i denne pakke, og det er nogle med en lang brænde tid, de er lavet i Indien, så de har dejlig eksotisk duft. Når de bliver brændt af

Patchouli (fra Indien) STOR PAKKE
Der er ca. 225 stk. i denne pakke, og det er nogle med en lang brænde tid, de er lavet i Indien, så de har dejlig eksotisk duft. Når de bliver brændt af.

Og mange flere vil komme i sortiment

Sådan bruger du Back flow røgelseskegler: Trin for trin guider vi dig igennem alt du skal vide

Røgelse har man haft igennem år tusinder, og har været brugt i alle regioner i verden. I den spæde begyndelse brugte man blade, blomster, tørret træ, og harpiks, det malede man og formede som små klumper, idag har man en mere sofistikeret tilgang til det, og du har da også idag, hvis du vil betale for det, en langt bedre og renere røgelse end man havde den gang, uden en masse der ikke skal eller bør være i røgelsespinde.

Back Flow røgelseskegler bliver også kaldt tilbageløbsrøgelse, eller vandfaldsrøgelse og nogen igen kalder det en røgelsesfontæne, men det er en relativt ny type røgelse. Dog er det en røgelsesform som der er forsket meget i, og alle vores Back Flow røgelseskegler er håndlavet helt fra bunden. Så vi håber, at vi kan dele noget af denne viden med dig, og at den vil være nyttig på din rejse i røgelsens verden.

Hvad er Back Flow røgelseskegler, og hvorfor/hvordan virker de?

Back Flow røgelseskegler eller tilbageløbs røgelseskegler er præcis som navnet siger – røgelse der er designet så røgen fra røgelsen, eller topppen af den bliver ledt ned ad i stedet for de almindelige kegler opad, altså i den modsatte retning.  For det meste laves BackFlow røgelseskegler  som en kegle med et lille, hul igennem midten af den, som går hele vejen igennem den og ned til bunden, dvs. den er hul i midten.

Røgelse er faktisk mere tungt end ved normal luft i stuetemperatur, det er fordi den indeholder små partikler. Men hvorfor ryger røgen så opad når en røgelsespind tændes. Det gør den fordi varmen i den udligner vægten af de mikro partikler der er, og da varm luft er lettere end stuetemperaturs luft stiger røgen altså til vejrs. Hvor i mod hvis du har Back Flow røgelseskegler, vil røgen trænge ind i den hule tunnel, her vil den så afkøles, og derved vil røgen så falde nedad og ikke opad, når røgen så også afkøles, bliver den kraftigere, og derved vil røgen når den kommer ned i bunden, fortsætte med at flyde nedad lige så fint og blidt, det gør at du vil kunne se det som hvis “mosekonen brygger”, og den kan flyde blidt ned fra kar/fad/ osv. nedad og dække den røgelsesholder med fin røg.

Tilbage strømningen  fra røgelseskeglerne

Faktisk har røgelseskegler en lidt usædvanlige form, men de tændes meget lig det at tænde en røgelsespind.

Tag fat i back flow røgelseskeglen med den ene hånd eller en tang
Tænd ild til den spidse ende med en tændstik eller lighter, på samme måde som med en væge i et lys.
Sørg for, at der er godt ild/gløder i keglen, og kommer der ild i, pustes ilden ud efter et kort øjeblik, men lad lige ilden/gløderne få ordentligt fat, før du blæser flammen. Det kan tage fra 10-15 sekunder
Når du ser der er en lille glød vil røgelsen begynde at komme ud som røg af bunden, og nu ved du at du har fået tændt den ordentligt, og det er på tide at du sætter den over i din back flow røgelsesholder. Sørg altid for, at hullet i bunden af røgelsen er lige over hullet på røgelsesholderens hul, ellers vil du opleve at røgen bliver forhindret i at flyde frit.

Håndlavet Back Flow røgelseskegler kan være lidt sværere at tænde

Håndlavede backflow røgelseskegler kan være sværere at tænde end de der er maskinelt fremstillet, og jeg skal ikke kunne sige hvorfor, måske er de håndlavet mere tæt pakket, end dem der er lavet på en maskine.

Jeg kan da også sige at håndlavet røgelseskegler kan være en del sværere at slukke sammenlignet med en røgelsespind, og den bedste måde at slukke en røgelseskegle, der ikke er helt brændt færdigt, er at dyppe den i en lidt vand. Det gør dog også at du bliver nødt til at smide keglen ud, da den ikke kan bruges igen.

Hvordan afskaffer man asken fra røgelsen?

Nogle har spurgt os om hvordan det er den bedste måde er at bortskaffe den brændte aske. For hvis du prøver at samle den brændte back flow røgelseskegle op, vil du have aske der falder ned, og det kan blive noget rod. Vi har dog her et par trick til dig, men uanset hvilken metode du bruger skal du være helt sikker på at der altså ikke er ild i keglen når du gør det for så brænder du dig, det tager yderligere 3-5 minutter, før keglen er kølet ned:

  1. Tag en skraldepose eller flyt skraldespanden tæt på røgelsen, forsøg ikke at flytte røgelsesholderen, og vip forsigtigt hele den brændte kegle ned i skraldespanden, det er nok den enkleste og reneste metode at gøre det på. Alternativt kan du bruge en lille vakum suger, ala en støvsuger og suge det op.

Hvordan renser man sin back flow røgelsesholder/vandfald?

Det kan anbefales, at du renser din røgelsesholder efter du har brændt 2-3 kegler af.

i back flow røgelsesholderen – skal du sørge for, at pladen, der holder røgelseskeglen, ikke er tilsmudset, og at hullet er uhindret. Du vil kunne opleve at harpiks fra tidligere kegler har sat sig fast på pladen. Det gør at der ikke kan komme så meget røg ud af hullet, og påvirker dens forbrænding.

Hvis du har sspørgsmål, er du velkommen til at efterlade en besked.

Ellers er det bare at komme igang og nyde de magiske back flow røgelser

 

 

Vægt N/A
Model

Hvid Salvie back flow røgelseskegler fra Aromatika, Lavendel back flow røgelseskegler fra Aromatika, Palo Santo back flow røgelseskegler fra Aromatika, Patchouli back flow røgelseskegler fra Aromatika, Storkøb Lavendel back flow røgelseskegler 225 stk., Storkøb Nag Champa back flow røgelseskegler 225 stk., Storkøb Opium back flow røgelseskegler 225 stk., Storkøb Patchouli back flow røgelseskegler 225 stk., Storkøb Sandalwood back flow røgelseskegler 225 stk., Seven Chakra backflow røgelseskegler fra Aromatica

Du kunne også være interesseret i...

  • guggal - Guggul røgelse
  • Tilbud! Back Flow røgelsesholder pool to pool

    Back Flow røgelsesholdere

    Plus evt. fragt.kr. 95.00kr. 115.00 Vælg muligheder This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Indkøbskurv