Back Flow røgelsesholdere

Plus evt. fragt.kr. 95.00kr. 115.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Back Flow røgelsesholdere er blevet ekstremt populære ikke mindst fordi, de skaber lidt magi i hverdagen ved at du pludselig kan se tågen/røgen kører fra fad til fad, eller ned ad vandfaldet mm. og frem røgelsespinde til de almindelige røgelsesholdere, kan du nu få Back flow røgelseskegler med rigtig mange styk i pr. æske, det gør det på en og samme tid smukt men også pris venligt.

Forskellige design af Back Flow røgelsesholdere

Du vil løbende finde nye og smukke Back Flow Røgelses Holdere og ikke mindst Back Flow Røgelse, disse back flow kegler bliver også kaldt røgelse med damp og og røgelsesholderne bliver for andre også kaldet røgelsesholder til damp. Røgelsen til disse helt unikke røgelsesholdere finder du her på denne side. Til gengæld er det tilrådeligt udelukkende at bruge back flow toppe (kegler) i disse Røgelsesholdere, da de andre almindelige røgelseskegler for nogles vedkomne kan blive ekstremt varme.

Du bør altid købe røgelsesholdere og røgelseskegler i en høj kvalitet

Hvordan gør du når du skal bruge din nye back flow røgelsesholder?

1. Sørg for, at den står et sted hvor der er vindstille så sikre du dig at der er den bedste tilbageløbs-effekt, og at keglen ikke vælter ned lige pludselig

2. Tænd ild til spidsen af BACK FLOV røgelseskeglen, og lad toppen af keglen blive glødende varm, herefter puster du flammen ud.

4. Placer Back flow røgelseskeglen direkte oven på hullet. Og så er det bare at vente på at det magiske øjeblik skal ske, nemlig at røgen smyger sig rundt.

5. Når der ikke er mere tilbage kan du lufte ud i rummet, og tør back flow røgelsesholderen af efter brug.

Vægt N/A
Model

, ,

Indkøbskurv