Akvamarin 1-4 cm

Plus evt. fragt.kr. 25.00kr. 45.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Akvamarin – symboliserer livsglæde, håb og optimisme, giver indre ro, mod og munterhed- samt kommunikation i vanskelige situationer

Akvamarin fremkalder renheden af ​​krystallinske farvande samt spændingen og afslapningen fra ​​havet. Den er beroligende og rensende, og inspirerer til at sandheden kommer frem, så du kan stole på og giver slip. I oldtidens historie mente man at Akvamarin var skatte fra havfruer, og blev brugt af sejlere som en talisman til held og lykke, frygtløs hed og beskyttelse. Den blev også betragtet som en sten der gav ​​evig ungdom og lykke. I dag beskytter den alle, som rejser forbi, over eller i nærheden af ​​vand, og åbner kanalerne til klar og hjertelig kommunikation.

Navnet Akvamarin kommer fra det latinske aqua marinus, der betyder “havets vand” og refererer til den mousserende havlignende farve. Den lyseblå, gennemsigtige krystal er medlem af Beryl-familien. Dens farve, kan undertiden også være blålig grøn, som skyldes jernoxider. Dem der idag “bruger” Akvamarin gør det for at se kommende begivenheder. Desuden vil månens magnetisme have en stor indvirkning på stenens jernoxider som vil styrke stenens forudsigelses evne.

Fra havet til himlen

Aquamarin belyser alle ting der er forbundet med havet, såvel som de ting der relaterer til himlen, og får det op til overfladen. Det bliver til et spejl, hvilket gør det muligt at opdage skjulte virkligheds-betydninger, og den er en fantastisk meditation og åbenbarings sten, en profetens sten, god til shamaner, healere og clairvoyante. Den giver os også mulighed for at udforske de sjældne dybder af vores sjæle, ansigt til ansigt med os selv og med andre.

Metafysiske anvendelses muligheder med Akvamarin

Associeret med dit hals Chakra, hjælper Aquamarin med at overvinde frygten for at holde tale, og er fremragende til lærere og dem der skal præsentere noget. Den giver også en mulighed for at tale tydeligt og uden vrede i vanskelige situationer.
Akvamarin øger de intellektuelle argumentationsprocesser og forbedrer evnen til hurtig respons. Den gør dig uovervindelig gennem læring, ikke kun om den fysiske verden, men om dig selv, giver udholdenhed, disciplin og lys i hjertet.

Akvamarin er specielt tilpasset til healing, da den udsender en blid og medfølende energi, der fremmer modning og ansvar for egne handlinger. Den inspirerer dømmende folk til at være mere tolerante og hjælper dem med ikke at blive overvældet af ansvar for at finde orden.

Retfærdighedens sten

Akvamarin er også en sten af ​​naturlig retfærdighed, Akvamarin udnytter kompromis og forhandling, og giver stille mod, og klare begrundede ord i konfrontationssituationer. HOLD Akvamarin/Aquamarin over eventuelle skriftlige klager, du modtager, eller før du sender noget ud, hav din akvamarin på dig, når du besøger dit barns skole på grund af en klage, eller når du løser konflikter.

Som en rejse krystal, beskytter den blå grønne akvamarin dem, der rejser ad søvejen, lindrer frygten for vand og vogter dem, der er involveret i enhver langdistancerejse, såsom at flyve eller køre lange afstande. Det er også en god sten at have på sig når man skal lære at svømme.

Som en kærligheds-krystal øger den lyseblå Akvamarin chancen for at en kæreste vender tilbage, og hjælper to mennesker med forskellig livsstil, at leve sammen i harmoni, og reducere virkningerne af følsomme problemer, der forårsager uenigheder. Akvamarin gives oftest som et kærlighedstegn eller som en evigheds ring, og øger engagement og troskab “så længe jordens farvande strømmer”. og er fantastisk sammen med rosenkvarts

Læs mere aquamarin som også bliver kaldt akvamarin her

Vægt 0.010 kg
Størrelse

0.9-2 cm, 2-4 cm

Indkøbskurv