Stjernetegns armbånd: I ægte sten og krystaller

Plus evt. fragt.kr. 69.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Stjernetegns armbånd i ægte sten og krystaller er blevet mere og mere populære, ikke mindst fordi at de kan hjælpe dig, der er født i et bestemt stjernetegn, med de styrker og udfordringer der netop er i et givent stjernetegn.

I den verden vi lever i, er personlig stil og udtryk vigtigt i vores hverdag, og netop det kan vi udtrykke med et armbånd, med vores egen personlige krystal, og nu får du altså et armbånd med en ekstra dimension nemlig et stjernetegnsarmbånd. Stjernetegns armbånd repræsenterer det stjernetegn vi er født ind, og de karakteristika, der er forbundet med lige netop det stjernetegn.

Stjernetegn og deres betydning:

Der findes 12 forskellige stjernetegn, og de enkelte stjernetegn repræsenterer, hver måneds periode i året. Det vil altså sige at vi alle er født ind i et stjernetegn og der er også en unik personlighed og karakteristika forbundet med de forskellige tegn. Overordnet set siges det, at Vædderen´s tegn er modig og energisk, mens Tvillingen er nysgerrig og kommunikativ. Krebsen er kendt for sin omsorgsfulde natur, og beskytter alt det hjemlige, mens Skorpionen er mere passioneret og intens. De fleste kan identificere sig med et bestemt stjernetegn ud fra deres fødselsdato og finde en forbindelse til de egenskaber, der er knyttet til det.

Stjernetegns armbånd som personlig udtryksform:

Stjernetegns armbånd er blevet ekstremt populære, også som gave fordi de jo er meget personlige. Når du har dette armbånd på, der repræsenterer dit stjernetegn, vil det styrke dine karaktertræk og egenskaber, der siges at være forbundet med det. For nogen kan det være en måde at skabe forbindelse til det kosmiske og spirituelle aspekt af dit væsen.

Designet og variationer:

Stjernetegns armbånd er designet ens men der er jo så en variation i selve stenen/krystallen, og det gør det til et lækkert armbånd med stil og karakter. Foruden den unikke krystal, er der også stjernetegnets symbol på.

En personlig gave:

Stjernetegn´s armbånd er en rigtig god gave at give til en partner eller venner og familie, fordi du ved at vælge et armbånd, der er baseret på modtagerens stjernetegn, viser omtanke og interesse for det personlige træk i ham eller hende og de karakteristika der er forbundet medhans hendes stjernetegn, og fordi du har brugt tiden på at vælge noget personligt.

Stenene og krystallerne støtter dig

Vi har udvalgt de sten og krystaller der er bedst støttende, for den energi, du er født med. Der findes 12 stjernetegn, og de er foruden opdragelse og opvækst med mere, med til at definere den person du er, og det er her at sten og krystaller kan hjælpe og støtte dig i din hverdag. Dog har alle sort obsidian i sig og så den personlige sten.

De 12 stjernetegn der bruges i astrologien:

Vædderen
Jomfruen
Tyren
Krebsen
Løven
Tvillingen
Vægten
Skorpionen
Skytten
Stenbukken
Vandmanden
Fisken

Vægt N/A
Stjernetegn

Vædderen, Jomfruen, Tyren, Krebsen, Løven, Tvillingen, Vægten, Skorpionen, Skytten, Stenbukken, Vandmanden, Fisken

Indkøbskurv