Silke Månesten

Plus evt. fragt.kr. 50.00kr. 60.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Silke Månesten

Silke månesten er skåret i statuetter, amuletter og har været brugt i talismans samt smykker i over 2.000 år.

Silke Månestens-betydning er direkte forbundet med månen og dens påvirkninger af jorden. Silke Månesten handler om naturlige rytmer i jorden, tidevandet og livet generelt. Silke Månesten klipper blev skåret til amuletter for at beskytte rejsende, fremkalde lidenskab hos elskende, åbne stien for visdom, samt åbne kanaler hos profeter. Månens voksende og aftagende cyklus, som er hjertet af månesten, betyder at det afspejles i månesten, når de vokser og aftager sammen med månecyklusserne. Silke Månesten-betydning binder sig til de beroligende naturlige rytmer af månen og moder jord. Silke Månesten tilskynder dig til blide følelser og en rolig adfærd, mens de understøtter åndelig vækst, som alle bindes sammen med månens betydning.

Åndelig helbredelse
Silke Månesten understøtter håb og drømme, hvilket giver håb for fremtiden og drømme om, hvordan din fremtid kan udfolde sig. Silke Månesten skaber nyttig indsigt og samtidig forhindre den negativitet, der kvæler håb og drømme for fremtiden. Sindet er mere åbent for inspiration og muligheder når der er synkronitet med månens betydning. Silke Månesten styrker åndelig renhed ved at mindske egoet. Munke bruger ofte månesten til at styrke deres spiritualitet i tråd med månesten betydning.

Silke Månesten overfører en metalenergi i Feng Shui. Metalenergi understøtter healing, kreativitet, sammentrækning og intelligens. Metalenergi forbedrer samværet og tilskynder et godt og fungerende arbejde når i skal lave gruppe arbejde. Metal energi er vigtig for at gå gennem livet uden at blive et offer, selvom det er en skarp, hård energi, der kan være ødelæggende. Placer månesten i rum, hvor grupper af mennesker arbejder sammen eller i områder for at samle styrke og koncentration. Silke Månestens metalenergi udnyttes oftest bedst i vest- eller nordvestlige områder af hjemmet. Det vil tilskynde til beslutsomhed og højner energierne.

Silke månestenens kræfter overfører den højeste nymån energi. Den letter psykiske opfattelser og visioner og arbejder med drømme. Vær forsigtig med denne månesten. Den øger følelserne og aktiverer kundalini energien hos kvinder. Silke månesten opmuntrer til følelsesmæssig balance hos mænd. Brug silke månesten til at undertrykke mareridt hos børn og eliminere søvnløshed.

Sådan bruges Silke månesten i meditation:

Placer en silke månesten på hjertet eller over solplexus, mens du mediterer for at hjælpe med at afbalancere følelser. Tag dybe indåndinger for at lette følelsesmæssig opmærksomhed og helbredelse.

Stjernetegnet
Mennesker født i juni og juli måned har en silke månesten som stjernetegns sten. Dette kaldes også “lærerens tegn” og “profetens tegn.” Krebsen går fra 21. juni og 22. juli. Folk født under dette tegn har en tendens til at have stærke familiebånd, tilpasser sig let og er meget loyale. krebsen er velsignet med en aktiv fantasi og klarer sig normalt godt inden for kunst, musik, skrivning og komponering.
Silke månesten er meget nyttige til rensning og afbalancering af kronchakraet, der er øverst på hovedet. Et klart, afbalanceret kronchakra letter forbindelsen med højere eksistensplaner, afbalanceret energi og en rolig opførsel i lyset af livets tilbageslag. Silke månesten fjerner negativitet fra alle chakraer, mens de supplerer din energi og giver fysisk, intellektuel og følelsesmæssig balance.

Silke Månesten blev betragtet som hellig i Indien. Ganesha, og den firhåndede måne gud, har båret en månesten i midten af ​​panden siden tidernes begyndelse. Hindu legende siger, at månestensten er skabt af månestråler. Man troede engang, at en person kunne se ind i fremtiden, hvis han/hun holdt en månesten i munden natten op til fuldmåne.

Antikke romere mente månestensten var skabt af dråber fra måneskin. Ifølge dem indeholder hver månestensten et billede af månegudinden Diana. Man troede, at månegudinden Diana ville give kærlighed, sejr, rigdom og visdom til dem, der havde en månesten. De hævdede også, at månesten var i besiddelse af gaverne til “klar syn” og profetier. Silke Månesten var også kendt for at rydde sindet så man bedre kunne tage beslutninger og opretholde forbindelsen mellem hjerte og sind. Mange af disse overbevisninger hjalp med til at forme månesten betydning.

Silke Månesten blev meget populær verden over som ​​”Art Nouveau” for lidt over 100 år siden. Rene Lalique, en kendt fransk mesterguldsmed- designer Louis Comfort Tiffany brugte månestenen meget i hans kreationer.

Silke Månestens nød endnu en stigning i popularitet i 1960’erne takket være “blomsterbørn”-æraens påskønnelse af eterisk udseende af uigennemsigtige månesten.
Silke Månesten blev Floridas officielle stats perle i 1970 som en hyldest til Apollo 11, der landede på månen og Kennedy Space Center, der ligger i Brevard County, Florida. Denne uigennemsigtige feltspat findes ikke naturligt i Florida.
Deres popularitet steg igen i 1990’ernes “New Age” bevægelse, da folk udviklede en ny påskønnelse af månesten fordele og månesten betydning.

Vægt 0.018 kg
Størrelse

Small, Medium

Indkøbskurv