Selenit plade med chakra tegn

Plus evt. fragt.kr. 75.00kr. 125.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Selenit plade med chakra tegn er yderst praktisk den ene er med farvet symboler den anden er med hvide chakra tegn. den lille er ca. 102 x  35 mm den store er ca 200 x 35 mm. Pladen uden tegn er ca 15 cm. Det smarte ved de her selenit plader med chakra tegn er, at hvis du kender dine sten og krystaller, og ved hvilket chakra de hører til, så kan du få ekstra styrke/kraft på dine krystaller ved at oplade dem på de rette chakra symboler. kender du ikke dine sten godt nok kan du gå ud fra farven på dine sten og krystaller, se billedet længere nede, under punktet hvad er et chakra punkt. Selenitstenen er bleg hvid og er opkaldt efter den græske gudinde kaldet Selene.

Hvad er et Chakra punkt

Et Chakra punkt er et energi punkt i kroppen, som man kan bearbejde, på forskellige måder, bl.a. ved at bruge sten og krystaller, men også ved healing, og er du 100% opmærksom på hvordan alle de syv chakraer arbejder, og hvordan de respektive farver samt de organer, de påvirker arbejder, vil de hjælpe dig til at skabe de forbedringer i kroppen som der skal til for at du kan nå dine mål. Du kan ved at påvirke dine chakra i kroppen skabe et harmonisk samt balanceret liv og derved kan du forblive mentalt, følelsesmæssigt og fysisk sund, samtidig med at du kan skabe forbedringer i dit personlige og professionelle liv.

Du kan bruge nedenstående billede til at se hvilke farver der er i chakraerne og der ved lægge stenene på de rigtige steder

Chakra systemet symboler farver

Bliv kniv skarpe i dine tanker og overblik.

Har du brug for at være kniv skarp i dine tanker samtidig med at du skaber et kæmpe overblik, så er dette stenen du skal bruge, for den gør dig skarp som et barberblad når vi snakker tanker overblik samt beslutsomhed/handlekraft, og ikke nok med det vil den også hjælpe dig igennem det der er tilbage efter du har foretaget dine handlinger, således at du kan stå stærkt i dit eget lys. Alt dette bliver gjort for dig, i et køligt og roligt øjeblik, så intet bliver bliver trumfet igennem uden at det er meningen, og i et tempo du kan følge med i..

Selenit renser og oplader

Selenit er, selv om den også er blid som et lam, også skarp som et barberblad, den renser, oplader og fjerner negativ energi hos alt der er i dens nærhed, med andre ord bringer Selenit lyset og glæden tilbage i livet, samtidig med at den giver dig et kæmpe overblik, så du kan se hvad det egentligt er du går og tiltrækker.

Selenit plader hvordan kan du bruge den?

Du kan med fordel bruge dem til at oplade samt rense alt der er på og omkring den, samt dine sten og krystaller, dine smykker, og ja sågar vitaliseres, et glas med vand eller andet (Selenit må IKKE blive vådt). Du kan bruge dem ved at ligge den på kroppen enten på dig selv eller en klient f.eks. under en healing.

På kroppen er den god til spændings hovedpine, den styrker ryggen og dine muskler så de kan blive mere smidige, den er god til alt med knoglerne.
Selenit er også meget brugt af clairvoyante- sandsigerskerhekse healer da de er fantastiske til at rense, og holde dig ren i energien, derved kan du  få en bedre åndelig forståelse. Hvid Selenit påvirker de øverste chakra: Kronen og din aura.

Du kan finde andre Selenit her

 

Vægt 0.257 kg
Model

Selenit plade med hvide chakra symboler, Selenit plade med farvet chakra symboler, Selenit plade STOR hvide chakra symboler, Selenit plade 15×1 cm

Indkøbskurv