Røgkvarts Indien ekstrem sorte Str. S-M-L

Plus evt. fragt.kr. 25.00kr. 40.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Røgkvarts Indien ekstrem sorte Str. S-M-L

Røgkvarts Indien ekstrem sorte Str. S-M-L, Stenen symboliserer renselse. Den ”renser” os for enhver ”urenhed” psykisk som fysisk. Røgkvarts er derfor velegnet til at rense os for negative tanker og følelser, angst, depression – ja, en hvilken som helst indestængt følelse. Den trækker lyset ind i smertefulde områder, så vi kan få sluppet de følelser, der har forårsaget smerten. God til forstoppelse og andre mave/tarmproblemer.

Den får sin farve fra indholdet af jern, titan og kulstof. Det er en af de få sten, der lader mest lys passere, er kommet for at lære os, at lyset findes – selv når det ser mørkest ud. Forbinder os med jorden og dens skønhed – Hvis du skal træffe afgørelser, kan du med held kombinerer den med Hæmatit. God ved manglende jordforbindelse og depression. Den trækker lyset ind i smertefulde områder, så vi kan få sluppet de følelser, der har forårsaget smerten.

Vægt 0.029 kg
Størrelse

Røgkvarts ekstrem sorte Str. L, Røgkvarts ekstrem sorte Str. M, Røgkvarts ekstrem sorte Str. S

Du kunne også være interesseret i...

  • Poleret røgkvarts indien

    Røgkvarts Indien poleret/rå

    Plus evt. fragt.kr. 25.00kr. 30.00 Vælg muligheder This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Indkøbskurv