Tilbud!

Drømmefangere – mange modeller

Plus evt. fragt.kr. 70.00kr. 399.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Drømmefangere – mange modeller

Dette er en smuk legende om den indianske drømmefanger.

Anbring drømmefangeren det sted du skal sove, så vil drømmene, der kommer igennem natten, blive opfanget af drømmefangeren lige som en sommerfugl tiltrækkes af blomster, og med sit spind vil den blot vente på at filtrerer dine drømme.

Når det sker: Drømmene der kommer svævende ind i dit rum, opfanges de af drømmefangerens net og fast holdes.
Hvad sker der så nu: Drømmefangeren har nemlig den forunderlige evne, at skelner mellem de gode og onde drømme, og fordi drømmefangeren kun vil og gør dig alt det gode, så frigiver den straks de gode drømme igen, så de kan finde tilbage til dig, og du kan drømme dem. Men- er det én af de onde drømme, som fanges i fælden, vil det hele ende helt anderledes.

Disse onde drømme og marridt vil blive fastlåst i nettet, og når den første solstråle rammer drømmefangeren, opløses mareridtene som dug fra himmelen.

Nyhed:

Designet: Det onde øje

Igennem historien og i mange kulturer er det (The Evil Eye) Det onde Øje ikke et spørgsmål om at det er ondt, men mere et symbol på beskyttelse mod det onde.

Og nu kan du få en kombination af The Evil Eye og drømmefangeren der fanger de uhyggelige drømme i sit net, altså magien ved begge.

Du kan hænge drømmefangeren i soveværelset for at beskytte mod onde mareridt – og det vil kun være de gode drømme der passerer igennem drømmefangeren, og de onde bliver viklet ind i nettet og går til grunde med det første lys fra daggry.

Drømmefangere er altid populære, denne serie er noget særligt kombineret med de onde øjne elementet.

De er håndlavet med macrame detaljer og naturlige træ rammer. en virkelig lækker drømmefanger som du kan give i gave som modtageren vil elske.
Symbolet Det Onde Øje har både været set i østlige og vestlige kulturer i mere end 3000 år. Det blev første gang set i det Gamle Rom og i Grækenland, og det har altid været med en og fælle betydning, nemlig BESKYTTELSE, selv i buddhismen samt kristendommen og hinduismen, islam og jødedom, siges det, at de troende, bærer dette billede, der gør at de er og forbliver beskyttet mod onde kræfter.

Det Onde Øje er det stærkeste symbol vi har, der giver uovertruffen beskyttelse til alle der er i dets nærhed.

Menneskets subtile vibrationsfelt er virkelig følsomt over for alle ydre påvirkninger, og ikke mindst for dem der er dybt forankret på den spirituelle vej, og her er det at specielt børn er meget spirituelle. Denne slags drømmefanger er skabt til at bekæmpe alle de skadelige energier, der kommer fra mennesker der ikke er rene i deres energier, eller har dårlige hensigter.

35x1x40 cm

 

Se billeder og størrelser under hvert billede

Se også hvordan du evt. kan rense din drømmefanger på samme måde som med sten og krystaller med salvie røgelse

Vægt 0.100 kg
Drømmefanger

Sort & Hvid, Hjerte hør farvet, Pink, Multifarvet, Ugle motiv, Ying Yang, Mulitfarvet med 5 ringe, Ulve motiv, Syv chakra 7 ringe, Turkisblå, Bali Pink drømmefanger, Bali tyrkis drømmefanger, Bali Lilla drømmefanger, XL Brun drømmefanger bdc15, XL Mørk brun drømmefanger bdc15, Hvid, evil eye 1, evil eye 2, evil eye 3, evil eye 4, Regnbue drømmefanger, Lilla drømmefanger med blomst, Sort bali drømmefanger, rød bali drømmefanger, Bali Lilla drømmefanger bdc-12, Bali tyrkis drømmefanger BDC-12, Bali Pink drømmefanger BDC-12, XL creme farvet drømmefanger bdc-15

Indkøbskurv