Drømmefangere – mange modeller

kr. 110.00kr. 399.00

Drømmefangere – mange modeller

Dette er en smuk legende om den indianske drømmefanger.

Anbring drømmefangeren det sted du skal sove, så vil drømmene, der kommer igennem natten, blive opfanget af drømmefangeren lige som en sommerfugl tiltrækkes af blomster, og med sit spind vil den blot vente på at filtrerer dine drømme.

Når det sker: Drømmene der kommer svævende ind i dit rum, opfanges de af drømmefangerens net og fast holdes.
Hvad sker der så nu: Drømmefangeren har nemlig den forunderlige evne, at skelner mellem de gode og onde drømme, og fordi drømmefangeren kun vil og gør dig alt det gode, så frigiver den straks de gode drømme igen, så de kan finde tilbage til dig, og du kan drømme dem. Men- er det én af de onde drømme, som fanges i fælden, vil det hele ende helt anderledes.

Disse onde drømme og marridt vil blive fastlåst i nettet, og når den første solstråle rammer drømmefangeren, opløses mareridtene som dug fra himmelen.

Se billeder og størrelser under hvert billede

Vægt 0.100 kg
Drømmefanger

Sort & Hvid, Hjerte hør farvet, Pink, Multifarvet, Ugle motiv, Ying Yang, Mulitfarvet med 5 ringe, Ulve motiv, Syv chakra 7 ringe, Turkisblå, Hvid, Bali Pink drømmefanger, Bali tyrkis drømmefanger, Bali Lilla drømmefanger, XL Brun drømmefanger bdc15, XL Mørk brun drømmefanger bdc15

Indkøbskurv