Apatit Blå 2 – 48 gr

Plus evt. fragt.kr. 35.00kr. 65.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Apatit Blå

Betydning og brugen af ​​blå Apatit
Apatit er en dual-action sten, kendt for dens positive måde at skabe personlig magt for at du skal nå dit mål. Den fjerner forvirring, apati eller negativitet, stimulerer intellektet som kan bruges til personlig vækst eller til et kollektivt gode. Det er en manifestations sten, der fremmer et humanitært perspektiv.

Åndelig udvikling

Blå apatit er en dybt åndelig sten med en Stærk rensende indvirkning på auraen, især i den mentale krop – det vibrations niveau, der er forbundet med den psykiske opfattelse og paranormale evner. Det er en særlig stærk sten, der kan bruges til at komme tilbage til tidligere liv på grund af dens evne til at få adgang til dine energiniveauer, hvor individets sjælmønster eksisterer. Den er også en glimrende mande-drenge sten her vil den bl.a. hjælpe med en kreativ problemløsning.

Blå apatit kan være lys eller mørk blå, nogle gange er det også i samme krystal at der er farveforskelle. Navnet Apatit kommer fra det græsk ord, der betyder “at bedrage”, fordi de forskellige farver og formationer, hvori denne sten forekommer, gør det let at fejl bedømme denne frem for andre mineraler. Apatit stenene her, er primært af høj kvalitet, og kan anvendes til metafysiske formål.

Dyrenes beskytter

Apatit er også sten forbundet med dyrebeskyttelse, fordi den består af mineralfosfat, som også findes i tænderne og knoglerne hos alle hvirveldyr, såvel som deres horn, gevirer.
metafysiske anvendelser med Blå apatit
Blå apatit er en motiverende sten, der fremmer uafhængighed og ambitiøsitet.
En sten til hals Chakraet, der hjælper dig hvis du f.eks. skal tale offentligt eller forbedrer gruppekommunikation. Apatit kan også bruges direkte på det tredje øje hvor den vil forbedrer koncentrations- og hukommelsesevnerne, så er altså en god krystal til studieformål.

God til de der skal lave gode forretninger

Blå apatit er en særligt støttende sten til forretningskonsulenter og investeringsforvaltere. Den er lige så nyttigt i tider med arbejdsløshed og kan være til støtte dem, der er tvunget på førtidspension.

Apatit er en fremtidens sten og bringer viden til dem, der har disse evner. Den kan bruges som et grænsefladepunkt mellem bevidsthed og materie og styrke dine healings egenskaber.

Blå apatit, kan bæres, men også bruges som en eliksir, og har stor succes ved sultedæmpning

Blå apatit og dens psykiske healingsenergi
Blå apatit øger dannelsen af nye celler og hjælper med optagelsen af calcium (kalk). Den hjælper i forbindelse med problemer i knogler og tænder, reparerer brusk, og motoriske færdigheder.

Blå apatit hjælper dig til at spise sundere og er blevet krediteret med at undertrykke sult og hæve stofskiftet. Den er generelt en stor støtte i heling af alle kirtler, meridianer og organer.

Blå apatit kan bruges til at lindre hovedpine og hjælpe med svimmelhed. Den stimulerer synet.

  • Fysisk Blå apatit

Apatit øger motivationen og opbygger energireserver. Den hjælper med at overvinde selvbevidsthed og fremmedgørelse og fremmer åbenhed og social lethed. Den er rigtig god til at lindre sorg samt vrede, ved at reducere irritabilitet og følelsesmæssig udmattelse.

Blå apatit har en opløftende energi, der der øger dine spirituelle evner, opmuntrer til et positivt syn og holdning. Apatit hjælper med at eliminere overaktivitet/underaktivitet, blokeringer og overbelastning i alle chakraerne. Den er fremragende til balancering af yin-yang og til at øge kundalini-energien.

Blå apatit øger bevidstheden om erfaringer gjort fra tidligere liv, og kan øge forståelsen af ​​eventuelle karmiske påvirkninger, på ens nuværende liv.

Apatit er en stor støtte i clairvoyance, klarhørelse, klarsmag/lugt samt healing og telepati.

Vægt 0.048 kg
Størrelse

Apatit 2- 8 Gr., Apatit 9-48 gr.

Indkøbskurv