Aleister Crowley Thoth Tarot Professionelle de Luxe kort

Plus evt. fragt.kr. 168.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

 • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
 • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
 • MobilePay logo

Aleister Crowley Thoth Tarot Professionelle de Lux kort

Er du klar til at lærer mere om dig selv, dine nærmeste, eller måske endda begynde at lægge kort for andre, SÅ ER DETTE KORTSÆTTET DU BØR HAVE

De 78 kort i nyt og gammelt design

Dette kortsæt består af 78 kort, der er malet af Lady Frieda Harris ud fra instruktioner fra den okkulte akademiker, Aleister Crowley. Det tog over fem år at få skabt disse Crowley Thoth Tarot kort, og de blev udgivet første gang i 1969. Den nuværende udgave blev produceret ved at udnytte de mest avancerede teknikker til farve separation og trykning, således at man trofast gengiver de fantastiske farver af de originale malerier. Den smukke art-deco stil indeholder kabbalistiske og astrologiske aspekter beskrevet i Aleister Crowley’s Book of Thoth. Kortene er rige på egyptiske symboler og udtrykker desuden Crowley’s interesse for alkymi og magi. Hvert kort fra den store arkana har et hebraisk bogstav og en sti på Livets Træ, samt et astrologisk tegn, et element eller en planet. Crowley Thoth Tarot har, på grund af de smukke billeder og på grund af dets komplekse indhold af okkult viden, en stor fanskare over hele verden og har været tilgængeligt siden dets første udgivelse i 1969. Sættet indeholder en lille folder med instruktioner samt to små historier af Lady Frieda Harris og en kommentar af Stuart R. Kaplan.

Aleister Crowley

Der er nok ingen enkeltstående person der har haft så udbredt en indflydelse på det modkulturelle opsving i det 20. århundrede som den Cambridge-uddannet okkultist og opfinder af religionen Thelema, Aleister Crowley. Og ifølge Crowley er han ikke færdig endnu. “Om 1000 år fra nu,” skrev Crowley engang, “vil verden sidde i Crowlianitys solnedgang.” Den selvforstærkende Crowley kaldte sig ”The Great Beast 666” og mange andre apokalyptiske titler. Den britiske presse kaldte ham “The Wickedest Man in the World”, og der er lavet flere dokumentar film om ham, en af en fire-delt BBC fire serier om berømte uhyggelige figurer kaldet “Masters of Darkness.” Crowley er måske mest berømt for sit citat “Gør hvad du vil”

Tekst: Engelsk
Antal: 78 kort
Mål: 95×140 mm

DEN NYE STANDARD UDGAVE

Standard versionen og det nye print er fra firmaet AGM, sammen med Designeren Frieda Harris har skabt nogle helt fantastiske farver, der helt sikkert vil give en meget nyere og bedre læsning og med mere symbolik.

Du vil med disse tarotkort kunne fordybe dig i et væld af symboler fra Aleister Crowley Tarotkort. Designeren Frieda Harris var egyptolog og arbejder med lige omkring 1200 symboler i disse 78 kort. Disse kort er fascinerende i den dybde af tankevirksomhed, som de afslører.

Thoth Tarot blev udarbejdet af den berømte okkultist Aleister Crowley (1875 – 1947). Lady Frieda Harris (1877 – 1962) malede kortene. Selvom Lady Harris vidste lidt om Tarot og dens symbolik, under ledelse af Crowley overførte hun alle hans ideer i hendes malerier. Det tog over fem år at gennemføre Crowley Thoth Tarot. Den blev først udgivet i 1969 efter både Crowley og Lady Harris død.

Denne udgave er kommet til ved at bruge den mest avancerede teknik hvad angår farveseparation og tryk, sådan at man kunne komme tættest på farverne i de originale malerier.

78 kort mål. :70 x 110 mm

Læs mere om Aleister Crowley

Du kan få en ide om hvordan du kan lægge kortene her:

Fortællingen om kortene

Se vore den pendanten til disse kortsæt her Og Radiant tarot

Vælg imellem Aleister Crowley Thoth Tarot deluxe & standard udgave

Vægt 0.350 kg
Model

De-lux version, Standard version

Du kunne også være interesseret i...

 • Celtic astrology oracle cards Keltisk astrologi orakelkort
 • månevisdom manifestation orakelkort
 • Rider waite tarot kort sæt

  Rider Waite Tarotkort – Engelsk

  Plus evt. fragt.kr. 117.00kr. 157.00 Vælg muligheder
 • The rider wait tarot kort Radiant
Indkøbskurv