Rav Baltisk

Plus evt. fragt.kr. 45.00kr. 120.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Rav Baltisk

Hvad er Rav?
Rav er ikke en ædelsten, men harpiks fra fyrtræ der herefter har ligget i milioner af år i vandet eller undergrunden (er forstenet)

Rav kan blandt andet bruges til:

<3 Romantik <3 Heling <3 Energi <3 Glæde <3 Tålmodighed <3 Fjerner smerte & negativitet <3 Balance <3 Styrke <3 Spontanitet <3 Visdom <3 Husrensning <3

Rav er fantastisk kraftfuld og meget healende for krop, sind og ånd. Rav kan man også bruge når man laver husrensning. Rav nærmest hiver alt sygdom ud af kroppen, og virker meget ophelende på nervesystemet hvor den også vil balancerer højre og venstre hjerne halvdel.

Rav har en tendens til at nærmest som ud af det blå at absorberer alt smerte og negativ energi, hvilket gør den til en fantastisk sten der kan hjælpe med at lindre stress og de symptomer der er samt ved depression, Rav stimulerer intellektet og fremmer selvtillid og kreativitet. Den hjælper dig når du skal tage beslutninger, og være mere spontan.

Rav er god at lægge på halsen, mave, milt, nyrer, blære, lever og galdeblære, fordi den her vil være rigtig god til at formidle og fordele energien her.

Rav er kendte af de fleste og over hele verden, og forekommer i farverne fra hvis til dyb orange/brun, og udtrykker varme, soliditet, jordforbundethed, og er kaldet nordens guld.

Rav er en blanding af carbonhydrider sammensat af en blanding af plantematerialer, harpiks og en flygtig olie. Harpiksens funktion for træet er at beskytte og helbrede specielt hvis der kommer hul på barken, vil harpiksen flyde for at dække området, hvor infektion, svamp samt insekter kan komme ind, ligesom når vi skær os og det begynder at bløde

Rav er længe blevet betragtet som en talisman til beskyttelse og der bliver stadig den dag idag lavet mange smykker af rav.

Rav er meget kraftfuldt i både spirituelle og fysiske healende sessioner herunder i arbejdet med regression, stimulering af hukommelsen, aktivering af celle hukommelse, i fjernelse af bånd til familie, og til at mildne følelser af sorg, forræderi og frygt.

Mange føler at de bare ved at rører ved et stykke rav på magisk vis for forløst tristhed og melankoli, samt følelser af depression og angst. Men Rav er også kendt for at være beskyttende når børn har fysiske og psykiske smerter, og i gamle dage tog man et stykke rav og gned det rundt om barnets mund, ører og hage eller det blev syet ind i tøjet for deraf at de kunne være beskyttet hele dagen.

Eliksir

Rav kan bruges til fremstilling af eliksirer ved at pulverisere det og blande det med honning, olier, cremer, og er ofte blevet brugt i behandlingen af uro i maven, astma, sår og infektioner, gigt og epilepsi.

Psoriasis- Infektion- Astma- Mave tarm problemer

Rav er primært forbundet med solar plexus og Hara chakraet, hvilket gør at den er meget nyttig i enhver healings-session hvor disse chakra skal renses og aktiveres. Bl.a. ved psoriasisgigt, infektioner, astma, mave tarm problemer, urinvejene, de re-produktive genialiteter. Rav Er fantastisk ved ledsmerter og hvis der har været lavet kirurgisk indgreb i lemmerne, den er også kendt for på nærmest magisk vis at forynge musklerne ved at lette spændinger i dem. Ved regelmæssigt at bruge rav på knogler og led, vil det hjælpe med at absorbere calcium ind i dem og derved styrke knogler og led!

Mange af vores følelser sidder i vores solar plexus, dette er placeret mellem navlen og brystbenet, og enhver ubalance her vil manifestere sig i en fysisk form som f.eks. uro i tarmen, eller i maven.

Hara chakraet er også kendt som det seksuel center, og kan let komme ud af balance f.eks. ved en urinvejes infektion eller en sygdom, der påvirker forplantningsorganerne. Tegnene vises altid først i den æteriske krop, og hvis vi er i stand til at genkende dem, kan vi træffe forebyggende foranstaltninger for enten at undgå den.

Solar plexus er også stedet hvor mange uønskede “bånd” & “Hæftninger” til andre mennesker er, det er også her at destruktive vaner og tankemønstre sidder, og hvis du ønsker at bryde disse, kan du bruge en healer, eller selv heale, som vil resultere i en følelse af lethed, og når du begynder at løsne op for de bånd der hæfter til din spirituelle krop der ikke længere tjener til dit højeste formål, vil du mærke en frihed som er sjældent set. Rav kan med sine forbindelser til gammel visdom og viden om vores forfædres gener være et værdifuldt værktøj, hvis du ønsker at udforske tidligere liv, og er fremragende til at skabe kontakt til engle, naturånder, guider og vejledere.

Ærkeenglene, der er forbundet med solar plexus og Hara chakraet, er Uriel og Raphael. Uriel kan hjælpe dig med at fjerne blokeringer, der muligvis holder dig tilbage fra at anerkende og udtrykke din egen åndelige styrke og kraft, mens Raphael er den healer, der vil hjælpe med at befri dig, fra fysisk og psykisk ubehag.

Der er mange fordele ved at bruge Rav i behandlingen af symptomer, og årsagerne til fysiske lidelser bl.a. fordi den hiver alle negative vibrationer ud af kroppens celler. Rav bruges ofte i traditionel kinesisk medicin til at fjerne et stillestående Chi, og til at fjerne blokeringer i meridianerne, der bærer Chi rundt i kroppen. Af samme grund er rav god til at stimulere healing og regenerering af vævet. Prøv at lægge rav over stedet hvor et sår eller en skade er sket, da vil du virkelig mærke ravets healings-mekanismer på egen krop.

Rav kan bruges til at skabe balance og stabilitet i vores følelser og til at give den nødvendige rolige atmosfære til at undersøge årsagerne til vores følelsesmæssige nød. For at bruge Rav på denne måde er det nødvendigt at skabe den nødvendige plads til at slappe af og nå en tilstand af mental ro. Hold eller bær en ravsten, og læg din opmærksomhed i stykket, mens du udelukkende koncentrerer dig om det åndedrag, der kommer ind og forlader din krop. Gør dette, så længe det tager at tillade angst at mindske og berolige tankerne at overtage. Når du når denne tilstand, kan du derefter undersøge årsagen til din følelsesmæssige uro i en medfølende, men mere løsrevet tilstand, hvilket er utroligt nyttigt, når du søger efter det rigtige handlingsforløb. Forbliv løsrevet fra problemet, når du fortsætter med at indånde, kigge på stenen eller gnide brikken i din hånd på en beroligende, rytmisk måde. Følelsesmæssige problemer som sorg ved tabet af en elsket kan ikke rationaliseres væk, men den tilstand af blid medfølelse, du kan bringe til din egen krop og tanker ved at udføre denne øvelse, hjælper dig med at styre følelserne, indtil tiden uundgåeligt slipper den følelsesmæssige smerte.

Rav hjælper med tilstande som depression og angst ved at gøre det muligt for os at se en vej fremad. Dens styrkende natur og vitaliteten i dets vibrationer vil hjælpe med at sætte grænser og sætte os i stand til at acceptere, at det er sikkert at anerkende vores egne behov og til at være magtfulde i vores egen medfølelse
måde sammen med andre. Den lyse, klare energi og varme fra Rav hjælper med at fremme et muntert syn og kan bruges meget effektivt, når du er engageret i at transmittere dine drømme og ønsker til virkelighed.

Rav & MEDITATION

Rav er en fremragende sten til brug, når du rydder dit sted til meditation, da det trækker til sig selv alle negative energier og vibrationer. Brug stenen som fokus i meditation for at styrke din følelse af forbindelse til Jorden og for at hjælpe dig med at holde dig jordet. Det giver et vidunderligt værktøj til at udforske spørgsmål om familie karma, negativ påvirkning fra fortiden og interferens i nutiden.

Som kærligheds-krystal er Rav et symbol på skønhed og en talisman til at tiltrække varig kærlighed.

Se på lyset inden i en ravkrystal i meditation som en måde at styrke din forbindelse til de højere verdener.

Rav fødselssten
Rav i sin gyldne eller gule form er den naturlige fødesten for dem, der er født mellem 20. april og 21. maj. (vædderen)

Rav Stjernetegn
Tyren er det stjernetegn, der tilhører Rav. Det er et groundende og jordnært tegn, der naturligt tilpasser sig livskraften og vibrationen af ​​det fossilerede harpiks der bliver til rav.

Rav & CHAKRA

Fordi Rav er forbundet med Sacral Chakraet er det en nyttig “sten” at bruge, hvis du ønsker at behandle seksuelle problemer. Det “elektrificerer” ønsket og kan være et nyttigt hjælpemiddel til behandling af mandlig impotens og seksuel frigiditet. Det hjælper med at fjerne enhver frygt, der er forbundet med seksualitet, ved at afbalancere Sacral-chakraet og rydder blokeringer i strømmen af ​​energi gennem chakra-systemet. Den lette, lyse energi, der er forbundet med Rav, kan hjælpe med at stimulere et trægt energisystem, og giver vitalitet og glæde til dem, der er “kommet ud af kærligheden” i ethvert aspekt af dit liv.

Når vi renser Solar Plexus-chakraet, gør vi os selv en god gerning, da dette er det center, der styrer mavefornemmelsen og intuitionen. Læg dig på ryggen og placer et stykke rav over Solar Plexus. Se det stige og falde, mens du træner dyb abdominal vejrtrækning, visualiser derefter et rent ravfarvet lys, der kommer op fra jordens centrum, rejser gennem dine fødder, ben og hofter og sætter sig derefter ned i midten af ​​din krop. Træk vejret i kærlighed, indånd negativitet og frygt, og forestil dig, at dråber af gyldent vand eller støv kommer ind i dit centrum gennem Solar Plexus. Dette giver dig en vidunderlig fornemmelse af fornyelse og ro. Det er faktisk en “fjeder rens” for dit energisystem og bringer mange fordele, både åndelige og fysiske. Hvis du ønsker det, kan du udvide øvelsen ved at udføre en rensning af alle syv af kroppens chakraer. Dette ritual kan udføres, mens du står, hvis du foretrækker det, hvilket gør det til en ideel måde at starte din dag på.

 

Andre ord: Alzheimers, demens, alz

Vægt 0.016 kg
Størrelse

0-3 gr., 15-19 gr., 3-5 gr., 31-32 gr., 5-7 gr., 7-8 gr.

Indkøbskurv