Mandala fyrfadsstage

Plus evt. fragt.kr. 60.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
Påske tilbud Køb 2 og få 50% rabat

Mandala fyrfadsstager

Mandala fyrfadsstage (Mandal betyder på sanskrit: मण्डल kreds) er figurer der er symmetriske ofte i form af blomster, hjul eller kors.

Men “Mandala” fyrfadsstage er så meget mere end blot en blomst, det er også et af de ældst kendte religiøse symboler, helt tilbage fra den palæolitiske tid. I gennem tiderne har mandalaer været brugt meget hos pueblo-indianerne, og ikke mindst i hinduismen samt den tibetanske buddhisme hvor den er kendt for at være de fem dhyanibuddhaer.

Mandalaer bruges meget hos de der laver grids, samt healing, meditationer og clairvoyance og ikke mindst er disse fyrfadsstager bare ualmindelige hyggelige og smukke, og samtidig er de brugt af hinduistiske og buddhistiske munke og i tantrisk yoga.

Mandala Lysestagen fås i grøn rød og orange

Højde 8,9 cm

Rundkreds: Ø 8 cm

se også vores andre fyrfadsstager

Andre siger vi blot skal kalde dem for: fyrfad, fyrfadslysestager, lysestager, fyrfadsstage, stage, pynteting, dekoration, fyrfadslys, lys, stearinlys, fyrfadslysestage, lysestage, fyrfad, fyrfadslysestager, lysestager, fyrfadsstage, stage, pynteting, dekoration, fyrfadslys, lys, stearinlys, fyrfadslysestage, lysestage, fyrfadsholder, holder.

Vægt 0.310 kg
Model

, ,

Du kunne også være interesseret i...

  • Himalaya saltlampe rund med to huller til fyrfadslys
  • Himalaya saltlampe rund fyrfadslys
  • Himalaya saltlampe stjerne formet fyrfadslys
  • Himalaya saltlampe Tromle formet fyrfadsstager
Indkøbskurv