Magiske Lys til healere hekse troldmænd

Plus evt. fragt.kr. 239.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo
2 Stk 10%

Magiske Lys kan bruges til at lave ritualer med. Hvert lys er lavet på Soya voks og har sine helt unikke dufte samt sten/krystaller og farve der gør dem ekstremt gode til hvert deres formål. Magiske Lys har været brugt i gennem tusinder af år til magi og er nok en af de enkleste men også sværeste former at udfører hvis man virkelig skal lave rigtig power fulde trylleformularer.

Nu får du altså både et lys, men også en masse små sten og krystaller efterhånden som lyset brænder ned <3

De velduftende Soya stearinlys er fuld af meget unikt udvalgte sten & krystaller specielt med kærlighed for øje.

Alt i mens dit magiske lys brænder løsnes sten og krystallerne fra Soya-voksen og du vil til sidst kunne bruge dem, f.eks. ved at have dem i lommen eller til andre magiske ritualer.

Ritualer med lys er guddommelige magi

Hekse og troldmænd har brugt magi, herunder ild og lys til deres forvandlinger i tusindvis af år. Værdsæt, flammen fra ilden der kan ændre alt og alle. Den kan forvandle et kærlighedsbrev til aske, den kan hjælpe med at lave mad, så du kan opretholde livet eller kaste et fortryllende skær af romantik, som kan indfange et hjerte.

Hvert Magisk Lys har dens egen energi og kraft og saft, men inden du bruger sojavoks lyset eller når du skal bruge det til et nyt formål, kan det være en rigtig god ide at rense det, det vil give det fornyet kræfter/magt og gøre at der ikke kommer “støj” med ind over, når du skal lave lidt magi.
Du kan oplade/rense et lys, ved at bruge en dråbe æterisk olie som du smører uden på glasset, dette laver en forbindelse mellem dig og lyset samt den magi du ønsker at udfører, du kan f.eks. bruge en lugtfri olie f.eks. på vindruekerne olie.

Magiske Lys og ayuveda

Når vi snakker Magi, og lys kommer vi ikke uden om ayuveda hvor i det siges at det at puste et lys ud, stjæler der sidste åndedrag, og det er da også derfor, at en del af de der udfører magi, hekse, troldmænd & healere, at de opfatter det som en fornærmelse at puste det Magiske lys ud når man er færdig med ritualet. Hvis det betyder noget for dig, kan du overveje inden du går i gang, hvordan du eventuelt skal slukke ilden, hvis din magi ikke absolut kræver at det skal brændes helt ned på en gang.

Når et Magisk lys går ud, under dit ritual

Hvis dit lys pludseligt slukkes når du er i gang med at udfører lidt magi, f.eks. i form af et ritual, er det som regel et tegn, det kunne være givet dig som et budskab.

Magiske Lys – magi på forskellige måder:

Når du har dit magiske lys, er det dig som “caster”, der beslutter hvad formålet skal være, du skal blot tænde det magiske lys og visualiserer hvad du måtte ønske dig, bliv ved med at fokuserer og holde fast i intentionen eller ønsket om det du ønsker at opnå, altså manifestere det endelige resultat.

– skriv dine intentioner på et stykke papir og sæt dem fast med tape på glasset, det kan være en god måde hvorpå du kan skabe kontakt til de intentioner du har for din magi/dine ønsker, du kan f.eks. bruge symboler eller sætninger, citater mm.

Eller:

– Skriv dine ønsker/intentioner på et stykke papir, og folde det sammen på midten, og sætte ild til papirets ene hjørne, hold nu papiret, ind til enten ilden er for tæt på fingrene eller det bliver for varmt. Husk at have noget du kan lægge det brændende papir på efterfølgende.

Brændetid: 50 timer

Vægt: 280g

Med disse magiske lys kan du kanaliserer en transformerende energi, der gør at du kan skabe ændringer i livet for dig selv eller andre.

Magiske lys – Rensning For Cleansing

Dette Soyavoks lys hjælper dig med at “rense” dig, den det, for alt negativt samt alt der er i dets nærhed, dette bliver forstærket af det rene element nemlig ild, der repræsenterer transformation. Rens din sjæl med det magiske lys. Duftende af salvie med beroligende pebermynte, samtidig med at lyset fyldt med hvide jaspis, som siges at bringe velvære og styrke til immunforsvaret

Magiske Lys – Held/Lykke – For Luck

Dette Soyavoks lys hjælper dig med at få held i livets laden og gøren. Indeholder Sort Agat og dufter af en aromatisk lakridsduft, som siges at give velstand og mod. Det er lavet på sojavoks, hvilket betyder, at den er venligere mod miljøet og har fremragende duftholdende evner.

Magiske Lys – Success

Dette Soyavoks lys hjælper dig til success, om det er i kærligheden, eller jobbet er underordnet. Indeholder Ametyst, og en duft af lavendel og fennikel

Magiske Lys – Beskyttelse – For Protection

Dette Soyavoks lys giver dig beskyttelse, f.eks. hvis du har en svær periode i livet, eller bare har brug for ekstra beskyttelse om det er i forbindelse med dit magiske arbejde som healer heks troldmand clairvoyant. Beskyt dit indre lys med det magiske lys for beskyttelse. Duftende af søde nektarnoter er stearinlyset toppet med sodalit, som siges at øge selvværd, selvaccept og selvtillid. Den er lavet med sojavoks, hvilket betyder, at den er venligere mod miljøet og har fremragende duftholdende evner.

Se evt. vores æteriske olier her

Vægt N/A
Model

, , ,

Indkøbskurv