Husrensning

DKK 1,800.00

Husrensning

Du har brug for en husrensning, hvis du oplever du/i uforklarlige hændelser – eller haft en følelse af uro i hjemmet (lyset der pludselig tændes/slukkes – eller andre ting der pludselig er startet uden en forklarlig årsag, eller føler du dig overvåget, har hørt trin eller lyde, eller er der en utrolig tung energi, har du/i oplevet ting flyt sig – set skygger eller andet, så kan det være tegn på en åndelig/sjælelig energi/aftryk.

Sjæle
Det kan være en afdød person, som tidligere har boet i huset, eller arbejdet på martriklen, en relation/familiemedlem, eller én i familien der har tiltrukket denne sjæl.

Der kan være mange årsager til at en sjæl sidder “fast” i den fysiske verden, men fælles er at de har brug for at komme “hjem” og et budskab til familien.

Der kan være stærke kræfter på spil
For at finde ud af hvad det er der sker og hvilke budskaber der er det nødvendigt at undersøge matriklen/huset/hjemmet nærmere.

Sådan foregår en husrensning

Husrensningen foregår ved at jeg går rundt hjemmet og føler/mærker hvad der foregår. Når jeg ved hvad der foregår, vil jeg hjælpe de sjæle der måtte være “hjem” og de aftryg der måtte være vil jeg heale på således at det vil skabe mest muligt ro. Som clairvoyant stiller jeg ind på årsagen til at problemet, og efter rensningen vil jeg jeg give de beskeder/budskaber der måtte være til familien. Du skal regne med at afsætte 2 timer (for en alm. lejlighed/hus) i alt til en husrensning, da det er den tid det tager for mig at gennemgå huset/lejligheden, rense, heale og ikke mindst tale med dig/jer om, hvorfor I har været generet og hvad I selv kan gøre fremover. Husrensningen vil blive fulgt op af en samtale efter ca. 14 dage. Jeg har alt, hvad der skal bruges for at løse opgaven. Hvis der skal bruges andre remedier så som røgelse sten krystaller eller andet, vil vi tage den snak i samme moment.

Pris 1800 kr. for det med op til 1 times opfølgning ca. 14 dage efter (telefonisk).

Her skal du bestille tiden til husrensning efterfølgende

Shopping Cart