GUDINDE POWER ORAKEL KORT

Plus evt. fragt.kr. 268.00

Tilgængelig på restordre

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Skab indsigt med gudinde power orakel kort

Nu kan du endelig købe gudinde power orakelkort i Danmark. Hvis du allerede er bekendt med tarotkort, så venter der her en ny og endnu dybere åbning ind til den spirituelle verden via kortenes særlige formidlende evner. Det er orakeleksperten Colette Baron-Reid, der står bag det nye og smukt dekorerede sæt gudindekort, som kan bygge bro til en indre guddommelig energi, der blot venter på at blive åbenbaret.

Orakelkort skabt på baggrund af gudindekontakt

Orakelkortenes skaber Colette Baron-Reid betragter blot sig selv som et medium for gudinderne. Kortene er nemlig skabt på baggrund af kontakt med især gudinden Isis. Med dette nye sæt af 52 orakelkort videreformidler Colette Baron-Reid blot visdommen fra den spirituelle verden. Kortene repræsenterer forskellige områder af psyken og vil derfor kunne bruges som redskab til større indsigt og dybere forståelse af ens personlighed og spirituelle dybder.

Køb gudinde power orakelkort og find gudinden frem i dig

Alle kan få kontakt med gudinden i sig selv og derved skabe forbindelse til en dybere og mere mystisk kvindelighed, der er rodfæstet i det åndelige. Hvis du køber Colettes gudinde power orakelkort online vil du kunne bygge bro til disse dybder i dig selv. Kortenes magi vil kunne løfte dig ud af den gamle opfattelse af dig selv og skabe en ny og mere oplyst bevidsthed, hvor du vil kunne leve mere i pagt med dit sande jeg. 

Orakelkortene kan blandt andet give:

  • Mere feminin kraft
  • Dybere ro
  • Større personlig forståelse
  • Klarere åndelig indsigt

Bestil gudinde power orakelkort nu og start din nye rejse

Find ind til den guddommelige feminine urkraft i dig selv og slip fri af de gamle patriarkalske konventioner med Colette Baron-Reids 52 smukt ornamenterede og dybt fascinerende orakelkort. Din rejse kan begynde så snart du har bestilt. Kortene vil blive tilsendt til din adresse indenfor kort tid, hvorefter din oplyste rejse mod større personlig frihed og mere åndelig dybde kan begynde.

Vægt 0.485 kg
Indkøbskurv