Focus & Learn Roll-on & Rumspray

Plus evt. fragt.kr. 79.00kr. 109.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Focus & Learn Roll-on & Rumspray- Æterisk olie

Duft: Citron, Appelsin og Grapefrugt har vist sig at hjælpe børn & voksne, med fokusering og indlæring i mange 1000 år, samtidig med at du også husker det, du har lært bedre.

Nu bliver det ikke nemmere at forblive fokuseret, og derved bliver indlæring lettere – om det er på skolebænken eller på arbejdet, forbliver du helt klar i tankerne. Denne unikke sammensætning af æteriske olier som Focus & Learn har, fremmer koncentrationen samt hukommelsen, motivere til og hjælpe med at tænke klart. Den frugtagtige og friske sammensætning af 100% veganske og økologiske naturlige æteriske olier, har været brugt af troldmænd og kvinder i mange 1000 år, nu er den blot blevet videre udviklet til brug i nutidens skole, læring og professionelle liv. Duften er meget motiverende og fremmer koncentrationen, og er det den perfekte følgesvend, når du skal arbejde, lære, om det er hjemme ved skrivebordet eller arbejdspladsen eller skolen.

Prof. Dietrich Wabner fra München´s Tekniske Universitet bruger rene naturlige essentielle olier for at fremme koncentrationen og for at indlæring skal gå hurtigere. Alle dufte/lugte optages i det limbiske system i hjernen, der hvor følelser og minder også er lagret. Alle kendte dufte i mennesket er knyttet til et bestemt sted i hukommelsen, som teknisk genkalder bestemte følelser og minder, så snart vi igen dufter den, f.eks. i skolen eller arbejdet eller kælderen. Duftoplevelser øger på den ene side vores hukommelse og på den anden side foreninger, for eksempel den vokabularer læring.

Duft: frisk, frugtagtig, klar duft.

INGREDIENSER: Grapefrugt, lemon, orange, mm.

Primavera´s æterisk olier er Certificeret økologiske, veganske og IKKE TESTET PÅ DYR

Æteriske olier har man brugt i mange forskellige kulturer i gennem flere årtusinder som en naturlig kilde til et godt helbred. I 1937 grundlagde den franske kemiker René Maurice Gattefossé det vi i vores tid kalder Aromaterapi, siden er der kommet mange flere til, og også materiale. Det tyske firma Primavera er blandt nogle af de førende i verden i udvinding og forarbejdning af æteriske olier i bedste kvalitet.

Primavera bruger nogle af de mest skånsomme udvindingsmetoder, og resultatet er olier i den bedst tænkelige kvalitet. De fleste olier er fra vildtvoksende økologiske planter, og mange er oven i købet i biodynamisk Demeter kvalitet. Primavera bruger kun de bedste økologiske ingredienser, og støtter da også aktivt flere økologiske landbrugs projekter over hele verden. Primavera bruger ikke syntetiske stoffer, parabener, eller genetisk modificerede planter. Primavera bruger udelukkende certificeret økologiske ingredienser, plante-venlige metoder og organiske emulgatorer, 100% naturlige dufte og et naturlig konserverings system, således at alle formler er rene og sunde.

Brug:
Rul efter behov olien i nakken, panden eller tinding og tag så nogle dyne indåndinger.

OBS : Ryst godt før brug

Indhold: 10 – 50 ml

Vægt 0.100 kg
Vælg:

Roll-On, Rumspray, Aromaterampi olie

Indkøbskurv