Aroma Roll-on med æteriske olier optimerer sanserne

Plus evt. fragt.kr. 68.95

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Aroma Roll-on med æteriske olier er en nyhed, men æteriske olie har i årevis været kendt for deres enestående evne til at fremkalde følelser, stimulere sindet og styrke velværet. Nu kan du opleve deres magi i en endnu mere praktisk form – mød vores æteriske olie Roll-on Aroma Roll-ons som du nemt kan have med på farten. Du kan her læse mere om hvad de enkelte roll-on-dufte specifikt gør på linket.

Praktisk nemt og elegant: Roll-on, Aroma Roll-ons

Vores æteriske olie Roll-on = Aroma Roll-ons er den ideelle måde at integrere æteriske olier i din daglige rutine. Disse smarte og rejsevenlige flasker er forud blandede med omhyggeligt udvalgte bærerolier, der gør dem klar til brug direkte på huden. Uanset om du er på farten eller derhjemme, er de nemme at anvende og giver dig øjeblikkelig adgang til aromaterapiens mange fordele.

Hvad er Æteriske Olier?

Æteriske olier er naturlige, koncentrerede ekstrakter fra planter, blomster og træer. Disse olier rummer mere end bare en duft, nemlig alle de gavnlige og meget potente egenskaber, lige fra om du skal slappe af, have mere energi, skærpe fokus, stress, og et hav af andre muligheder og anvendelser.

En Verden af Valgmuligheder

Vores sortiment af æteriske olie Aroma Roll-ons omfatter en bred vifte af dufte og blandinger, der er skræddersyet til mere specifikke behov. Ønsker du at skabe en beroligende atmosfære, eller sove bedre, have mere energi, stressafhjælpning, bedre søvn eller blot en daglig forfriskning, så har vi den perfekte olie roll-on til dig.
Det gode er, at du kan tage denne lille flaske med dig overalt, den passer perfekt i en taske, i lommen, i den lille væske pose man skal have hvis man skal rejse med fly, og den kan være rigtig god at have med sig på arbejdet, skolen eller blot stående på badeværelset

Sådan Bruger Du Aroma roll on

Brugen af vores Aroma Roll-on med æteriske olier er meget nemt, da det eneste du skal gøre er at påfør duftblandingen direkte på et eller flere steder hvor der f.eks. er lymfer/pulspunkter så som i alle led, f.eks. på håndled, knæled, hals, tindinger, nakke, men også brystkassen, panden, bag ørerne og under foden for at opleve duften og de gavnlige virkninger. Du kan med fordel også masserer olien forsigtigt ind i huden, så kan du opnå en dybere virkning. Så nu da du har alt lige ved hånden, kan dine sanser nyde godt af naturens skatkammer.

Kvalitets olier og roll-on

I Krystal & HealerHuset prioriterer vi kvalitet og autenticitet frem for kvantitet. Vores æteriske olier og flaske/påførings kugle mm. er fremstillet af højeste kvalitet, der omhyggeligt er testet for dens renhed og effektivitet. Vi ønsker ligesom vi også kun har sten og krystaller der udelukkende er højt vibrerende, kun de bedste olier og materialer for vores kunder, og det afspejles i hvert eneste produkt, vi tilbyder.

Hvad kan de forskellige roll-on dufte gøre for dig?

Aroma roll on – Don’t Worry

Bergamot: Er kendt for at reducere angst og stress og lindre symptomer på depression. Dens bestanddele gør at den virker opløftende, forfriskende og stimulerende.

Geranium: reducerer følelser der stammer fra stress, angst, tristhed, træthed og spændinger, giver bedre koncentration, giver en bedre kognitiv funktion samt afbalancerer følelser og hormoner.

Frankincense: giver dig en lindrende følelse specielt når du har været ude for en overbelastning, samtidig med at den giver en bedre vejrtrækning, er beroligende og giver et bedre humør ved at mindske alle de andre følelser der kunne stamme fra stress og angst. Giver bedre koncentration og hukommelse.

Tocopherol, Citrus Bergamia Oil, Pealrgonium Graveloens Oil, Boswellia Carterii Oil, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Citral*. *Naturally occurring in Essential Oils


Aroma roll on – Fall Asleep

Lavendel: Er meget alsidige og tilskynder dig til at blive afslappet og rolig, nogle siger sågar at den kan være effektiv ved symptomerne fra angst, allergier, søvnløshed, eksem, kvalme og menstruationssmerter.

Kamille: Virker afslappende og beroligende, virker nærmest fremkaldende på søvn.

Neroli: Lindrer stress, reducere stress og angst fordi den tilskynder hjernen til at frigive serotonin, har en beroligende virkning og hjælper folk med at sove bedre

Tocopherol, Lavandula Angustifolia Oil, Anthemis Nobilis Oil, Citrus Aurantium Oil, Linalool*, Limonene*, Geraniol*, Farnesol*, Coumarin*, Cintronellol*. *Naturally occurring in Essential Oils


Aroma roll on – Cheer Up

Mentha Spicata Pebermynteolie: virker opfriskende og opløftende

Orange: Har en behagelige duft og virker opmuntrende og opløftende, men samtidig har det en afslappende, beroligende effekt

Myrra: Er kendt for dens beroligende duft og ligesom løfter negative stemninger, fremme følelsen af at være groundet og fremmer følelsen af åndelig opvågning.

Tocopherol, Mentha Spicata Oil, Citrus Sinensis Oil, Commiphora Myrrha Oil, Limonene*, Citral*, Alpha-isomethyl Ionone*, Coumarin*, Geraniol*, Linalool*, Citronellol*. *Naturally occurring in Essential Oils


Aroma roll on – Wake up

Mandarin: Har en anti-kvalmende, afslappende, beroligende effekt. Det modererer centralnervesystemet og reducerer søvnløshed samt angst.

Grapefrugt: Virker på mange måder på både sind og krop. Det giver en opløftende og forfriskende følelse og giver komfort og lindring fra mørke tanker og udmattelse.

Lime: er fantastisk at tilføje og er god ved forkølelses- og influenzasæsonen, løfter dit humør, kan hjælpe dig med at slappe af efter en lang dag og kan rense luften.

Tocopherol, Citrus Reticulata Oil, Citrus Paradisi Oil, Citrus Aurantifolia Oil*, Limonene*, Citral*, Geraniol*, Linalool*. *Naturally occurring in Essential Oils


Strø Tanker:

På en nem og hurtig måde vil du nu kunne gå på oplevelse i aromaterapiens verden, men husk at det ikke er en erstatning for læge og medicin, men man kan gøre meget selv via aromaterapien, så prøv at opleve de æteriske oliers forvandlende magi. Lad duftene inspirere, berolige og forny dine sanser, uanset hvor du er. Udforsk vores sortiment i dag og gør aromaterapi til en integreret del af dit liv.

Vægt N/A
Roll-on:

Don't Worry, Fall Asleep, Cheer Up, Wake up

Indkøbskurv