Healing ved Thomas ca 45-60 min.

Plus evt. fragt.kr. 800.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Healing ved Thomas

Healing er bogstaveligt talt som det lyder, netop at hele op.

Hvornår har du brug for healing?:
– Har du en skade?
– Er du lige blevet opereret?
– Ønsker du at sætte skub i personlig udvikling og mere kropsbevidsthed?
– Har du følelsesmæssige blokeringer
– Eller har du har brug for velvære og fornyet energi?
Så er healing lige noget for dig! Vi møder altid vores klienter lige præcis der hvor de er, og ønsker at skabe det mest behagelige behandlingsforløb til dig,  i vores klinik Stjernedalen 2, 2640  Hedehusene, eller lige præcis der hvor du er, som fjernhealing.

Lad os starte med det grundlæggende: Du har et personligt energifelt, som omgiver din krop. Dit energifelt er forbundet med universel kraft, og dine chakraer bevæger energi ind og ud mellem dem, nærer dit energifelt og dermed din krop.

Healing – helbredelse

Hvad der sker i dit eget energifelt er spejlet i din krop, så når din chakra er dysfunktionelle, bevæger energien sig ikke rigtigt, og din psyke og krop vil manifestere sig med mindre energistrøm og som f.eks depression, angst eller endda sygdom og skade. Når en healer hjælper dig med at foretage korrektioner til blokerede chakraer eller andre forvrængninger i dit energifelt, korrigerer det også det tilsvarende problem i psyken og kroppen. Ved at rydde, oplade og afbalancere chakraerne, kan én healer behandle krop sind og ånd, OG der er ikke kun en måde, hvorpå healing er unik. Her er lidt flere:

1. Healing helbreder næsten alt.

Med mine mange års erfaring, som healer har jeg set healing, helbrede alt fra helt lukkede chakraer til depression, folk der skulle hjælpes op af trappen, som valsede ned af igen – til kunder der har været svimle i over 30 år, hvor ingen læger psyk. eller andet har kunnet forklarer en årsag, til på 10 gange ikke at være svimle mere, healing af store kræft svulster der beviseligt på skanningsbilleder på kun 4 gange blev væsentligt mindre, knuste hjerter, brudte knogler, astma mm.. Jeg har ikke kun set det, men også oplevet dette.

Healing kan bruges til mange ting, så længe det er tilpasset individets livsplan. Jeg har hjulpet mange mennesker med mentale, følelsesmæssige og fysiske lidelser. Healing har ingen grænser, fordi det universelle energifelt ingen grænser har.

2. Healing opdager sygdom, før fysiske symptomer udvikler sig.

Traditionel vestlig medicin er kropsbaseret, hvilket betyder, at den behandler fysiske problemer, men Hvis der ikke endnu er fysiske symptomer, kan vestlig medicin i virkeligheden stille meget op. Du har måske oplevet det: Du går til en læge og beklager dig over et symptom, men lægen kan ikke finde noget “forkert”, selv om du mærker det i din krop, og at du ved at noget er “forkert”. her er det et problem i dit energifelt, som blot ikke er kommet op til overfladen.

En dygtig healer kan mærke sygdom og lidelser i dit energifelt længe før de manifesterer sig som en rigtig fysisk skavank. Forvrængninger eller blokeringer i dit energifelt vil efterhånden vise sig i kroppen som smerte eller sygdom, men med healing kan du behandle grunden hertil, og eliminere tilstanden, før den nogensinde manifesterer i fysisk din krop.

3. Healing kan helbrede alle aspekter af dig: krop, sind og sjæl.

Mens vestlig medicin er fremragende til behandling af fysiske problemer, er det straks værre når vi snakker mentale, følelsesmæssige eller åndelige aspekter i en sygdom. Alle disse aspekter af dit væsen er som sammenvævede tråde som i et tæppe hvor du ikke kan trække i en tråd uden at alle de andre, bliver påvirket. Du kan med andre ord ikke behandle en del af dit væsen og forvente, at alle andre dele også skal fungere fint.

4. Healing er smertefri og har ingen negative bivirkninger.

Jeg er ikke sikker på, at denne skal uddybes, alle er på udkig efter “mirakeler”, som er smertefri, og ingen negative bivirkninger har. Det kan healing hjælpe dig med. Nogle mennesker føler en lille varme, der omgiver området, hvor de modtager healing, og nogle gange kan healing medfører gråd/tårer, men healingen er smertefri. Da Healing bruger energi til at helbrede, er der ingen ar eller nogen restitutionstid. Du skal dog drikke masser af vand efter heling, men ingen hospital senge eller receptpligtig medicin er nødvendige.

5. Healing virker med næsten enhver anden form for behandling.

Jeg er en stor fortaler for kan angribe sygdomme fra fler fronter. Når du er syg, vil du have alle de gode og effektive behandlinger til rådighed, som kan arbejde sammen om at helbrede dig helt, det omfatter vestlig medicin og med andre helbredelsesformer, som akupunktur eller massage. Tanken er, at du helbreder din krops- energifelt helt, hvilket kan kræve at du rettes op fra flere fronter. Healing er et all-round godt valg: solide resultater, grænseløse helbredende evner og nul negative påvirkninger. Hvorfor ikke prøve det?

Det siger vores kunder om vores healinger:

Indkøbskurv