Vogel dobbelt termineret bjergkrystal 12 sidet stav ca 7 cm. Kval. A

Pris :- 599,00 DKK Per Pice

3 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Vogel dobbelt termineret bjergkrystal 12 sidet stav ca. 7 cm.

Vogel krystaller og Healer Stave

Hvad er “Vogel”- krystaller?

Vogel krystaller er bjergkrystaller, der omhyggeligt er slebet i overensstemmelse med resultaterne fra læren af Marcel Vogel (1917-1991). De helbredende krystaller, slibes på en helt unik måde for at få det maksimale udbytte energetisk ud af krystallen, som vil være med til at skabe livskraft.

Hvem var Marcel Vogel?
Marcel Vogel var forsker ved IBM i mange år og har en række patenter inden for luminescensområdet. Han brugte de senere år af sit liv til at udforske bjergkrystallernes kræfter og hvordam man kunne få størst muligt effekt ud af dem.

Vogel krystal

Hvorfor er Vogel krystaller så specielle?

For ovehovedet at kunne komme i betragtning som en Vogel krystal, skal den være lavet/dannet af naturlig bjergkrystal og være slebet med stor nøjsomhed, hensigt og præcision, som netop er nødvendigt for at sikre, at Universal Livs Kræft tiltrækkes, forstærkes og transmitteres på en helt unik måde. Litteraturen siger os at en skåret krystal tager energi i den modtagelige ende, herefter forstærker den energien, via den cirkulerende funktion den netop får i denne vogel krystal, når energien rammer de polerede siders indre sider, for derefter, at transmitterer den ud via “brændpunktet”.

Krystallen skal være naturlig/ægte bjergkrystal.

Krystallen skal være håndskåret med den nødvendige hensigt, dygtighed og forståelse for krystallens energi og dens tilsigtede anvendelser.

Krystallen skal være dobbelt termineret eller skåret og poleret til denne form.

Krystallen skal skæres fuldstændigt i overensstemmelse med C-aksen for bjergkrystallen.

Den modtagelige, undertiden kaldte den feminime ende af krystallen skal være facet slebet, så den danner en intern vinkel på 51 grader.
Krystallen skal have fire eller flere sider.

Senderen også omtalt som den maskuline ende af krystallen skal være facet slebet med en mere akurat indvendig vinkel end den modtagelige ende.

 

Hvad bruges Vogel krystaller så til?

Dybest set er en Vogel-krystal skåret for at forstærke, samle og fokusere tanker og energi, den som du ønsker at føre ind i din krop/sind eller hos en anden person. Krystallens design giver mulighed for dine hensigter og energi, at komme ind i krystallen i den modtagelige ende, forstærkes og præciceres, da den bevæger sig i et cirkulært mønster gennem krystallen og overføres som en laser stråle fra brændpunktet og ud.

På den måde bruges de primært til Healing, både til at sende helbredende energier til kroppen og ånden; men også til meditation for at skabe forbindelserne med ånde verdenen; samtidig kan den bruges i bestræbelserne på at fokusere på vores livsstyrker samt at nå vores mål og drømme med laserpræcision.

Der er skrevet lidt om brugen af ​​bestemte Vogel slibninger, her er en kort oversigt over, hvad der er kendt.
Marcel Vogel påpegede i hans lære, at et stort antal facetter ikke var nødvendigt, og at en krystal med 12 sider var mere end tilstrækkeligt til alle formål. De nuværende slibere tilbyder et bredere udvalg.

4-Sidet krystaller er til helbredende indsats rettet mod den fysiske krop
6-Sidet krystaller anvendes til helbredelse af følelsesmæssige lidelser
8-Sidet krystaller bruges til at håndtere alvorligt følelsesmæssigt traume
13-Sidet krystaller anvendes til meditation for at forbinde med tidligere liv
21 Sidet krystaller bruges til at løse familieproblemer
24/8 Sidet krystaller bruges til åndelig genfødsel
24/12 Sidet krystaller anvendes til transformationsindsats, i en hver henseende.

Hvem skærer autentiske “Vogel krystaller”?
Der kendes til tre kilder der Sliber Vogel krystaller.

Først og fremmest har Drew Tousley fra Luminary Studios slebet Vogel krystaller siden 1985. Drew arbejdede direkte med Marcel Vogel og hånd skærer sine krystaller for at sikre, at de bringer den energi og ånd, der er nødvendig for effektiv helbredelse og meditation arbejde. Drew sælger også en række andre helbredende værktøjer. De er ret slående og magtfulde.

Vi ved også, at Lifestream Associates fra Orlando Florida holder varemærket “Vogel-slibning”. Virksomheden er den direkte følge på Marcel Vogels firma, og de har patent på varemærket “Vogel-cut krystaller” til deres brug.
Endelig skærer Bill Hurley det, han rapporterer som autentiske Vogel-krystaller.

Hvilke slags Vogel krystaller er tilgængelige?

Ved at følge de grundlæggende begreber, der er udarbejdet af Marcel Vogel, har disse og andre slibere udviklet og forbedret Vogel-krystallens basisdesign og skabt mange nye former, der er tro mod Vogel-undervisningen.

Krystaller med 6, 8, 12, 13, 16 og 24 sider skæres af Drew Tousley hos Luminary Studios, som hånd skærer disse krystaller på den præcise måde, som Marcel Vogel underviste i.

Små håndskårne krystaller, der er ægte, og slebet ifølge Marcel Vogels lære, koster 600-1400 kr. Dette gælder for ca. 6 x 2 cm krystaller. De med flere facetter koster mere.

Dobbelt termineret bjergkrystaller, har spidser i begge ender, hvilket tillader energien at flyde let i begge retninger. Dobbelt termineret krystaller styrker energi flowet, og er især nyttig, når du har brug for at dele eller udveksle energier mellem dig og en anden person (f.eks. under healing, clairvoyance). De er nyttige, når du arbejder med andre mennesker, for eksempel i healingsmassage eller ved rådgivning så som clairvoyance, hvor energien skal flyde i begge retninger. I disse situationer, kommer energistrømmene til dig, når du stiller ind på personen, for at finde ud af, hvad den pågældende person har behov for, for derefter at overfører energistrømmene fra dig, videre over til den person du forsøger at hjælpe, hvor den vil tilfører de nødvendige helbredende energier.
Dobbelttermineret krystaller er et meget vigtigt redskab til folk der laver healing/clairvoyance, på sig selv eller andre.

Alle vores krystaller er unikke, og vil variere i form, størrelse, farver og tekstur/struktur, billederne der er på siden giver god repræsentation af produkterne.

Bemærk: Hver af vores krystaller er omhyggeligt hånd valgt. De bliver behandlet med kærlighed og omsorg og bliver sendt til deres nye hjem på samme måde.

Yderligere information

Vægt 0.200 kg