VirksomhedsClairvoyance – 2,5 time incl samtale, excl kørsel

DKK 6,000.00

VirksomhedsClairvoyance – Erhvervsclairvoyance.’

VirksomhedsClairvoyance – Erhvervsclairvoyance

Hele Universet forstår når der skal forandringer til, langt bedre end vi selv gør, vores guider ønsker at uddanne og bevidstgøre os om de muligheder der er, for at både mennesket, og firmaet kan vækste, og jeg er blot talerør for den åndelige verden, så om det er organisationsudvikling eller virksomhedsorienteret rådgivning, kan du trygt ringe til os.

Står Din/Jeres virksomhed foran en af forandring/udfordring, hvor beslutninger skal træffes, eller savner I nye indgangsvinkler i problemstillinger, og ønsker I at give virksomheden et energiboost?, så er VirksomhedsClairvoyance noget for jer.

Råd og clairvoyant vejledning i personaleforhold og strategiske satsninger (salg, struktur, strategier, økonomi eller samarbejde i og udenfor virksomheden).

Jeg kan se andre og nye muligheder, og hjælper Jer i beslutningsprocessen, f.eks. ved ekspansion, drift, ansættelser/fyrringsrunder, samarbejde mellem leder/medarbejdere og forretningsforbindelser, samt se konkrete problemstillinger og løsningsmuligheder i fht. disse – således at I og personalet kommer godt på vej.
Krystal & HealerHuset kommer gerne ud til virksomheden og afdækker hvad der kan gøres. Under sessionen stilles der ind på virksomheden som helhed, således at I kan sætte resurser ind hvor det gavner virksomheden mest muligt.
Virksomhedens gevinst = nye indgangsvinkler til de rigtige beslutninger. Der giver en unik mulighed for at få belyst situationen fra et højere perspektiv.
Jeg behøver ingen kendskab til virksomheden.
Jeg behøver ingen viden om virksomheden på forhånd, men har du noget helt specifikt du vil have set på, gør jeg naturligvis dette, hvori vi også ser på udfordringer og de muligheder der ligger i dette samt virksomheden.

Vækst kommer indefra og ud.

Pris pr. efterfølgende time inkl. moms 2500 kr.

Lidt om mig.

Jeg er født i 1969 og har været i IT-Branchen siden 1986, og har lavet stort set alt fra regnskab, salg, IT til ledelse, på tværs af en række industrisektorer og produktsegmenter, fra diverse platforme til Custom Software Development løsninger. Specielt i support og ledelsesrollen har jeg de sidste +15 år fundet min drivkraft og motivation. Jeg har sammen med dygtige kollegaer haft held til at skabe gode resultater i såvel support-, salg- som adm. Dir. roller. Uddannelsesmæssigt har jeg en regnskabsmæssig og nlp baggrund. Herudover arbejder jeg som Clairvoyant rådgiver samt healer i Krystal & HealerHuset.

Shopping Cart