Tanzin Aura kvarts tårn gul pink lilla grøn

Plus evt. fragt.kr. 390.00kr. 408.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Tanzin Aura kvarts tårn gul pink lilla grøn er bedre kendt som lavendel aura eller blomme aura kvarts, og andre igen kalder den katteflint eller kattesten, Det er  en ædelsten, der hjælper dig til at skabe en hurtigere og bedre forbindelse til de astrale riger, da den booster den del af dit aura felt der gør det nemmere at få connection op ad til. Når du vil have en bedre forbindelse og et bedre bånd til den del af universet universet, tager du den blot i hånden eller lægger den på dit tredje øje, så vil Tanzin Aura kvarts tårn gul lilla grøn fungerer som en kanal mellem dig og de kosmiske energier, dem der eksisterer i de forskellige astrale lag. Den vil udvikle dine latente psykiske evner og styrke din forbindelse til ånden, samt øge dine intuitive evne.

OBS: De er ekstrem svære at tage billeder af, så på sort baggrund er det det første billede, med græs i baggrunden er der de andre 3 billeder

Tanzin Aura kvarts tårnet er altså en power krystal der virkelig arbejder for dig og påvirker det æteriske og himmelske arbejde, som du ønsker at udfører. Den vil stimulerer din guddommelige kraft, der gør at du kan få viden og himmelsk visdom. Hvis du lægger den ved din seng, vil Tanzin Aura Kvarts give dig virkelig kraftige og meget klare drømme, så du kan få informationer om dit liv i fremtiden. Denne krystal hjælper dig til at opløse dine blokeringerne inde fra, det er disse der forhindrer dig i at opnå succes i livet. Alt i alt er det en multifunktions-sten der virkelig er powerfuld, nok en af de mest alsidige af dem der findes i aura kvarts familien.

Hvad er Tanzin aura kvarts

Tanzin aura kvarts er en bjergkrystal. Den er indfarvet af, men inden du blot siger det ønsker jeg ikke bør du læse videre, for den er indfarvet med guld og indium der gør at krystallen får den smukke violette grønne farve. Det har været gjort i årtier, og det er en meget hemmelig kemisk proces.

Ved at bruge denne vil nogle opleve forskellige fysiske og mentale fordele ved indium. Indium kan være med til at rette op på mineral mangler i kroppen, give øget energi, en bedre følelse af velvære, og et reduceret søvnbehov, på længere sigt kan den give sundhedsmæssige fordele der inkluderer et bedre blodtryk og kropsvægt.

Tanzin Aura kvarts tårn grøn

Den grønne Tanzin Aura kvarts er helt speciel, der tiltrækker rigdom, velstand, lidenskab og lykke. Den stimulerer dine logiske og kreative sanser og blokerer for negativ tanke virksomhed samt den tvivl du kan have på dig selv. Du vil altså her opleve at blive stillet så du kan finde mere succesrige veje i dit liv samt nye muligheder, så døren for din vej vil altså stå på vidt gab. Den vil hjælpe dig med at finde dine inderste ønsker frem og hjælper dig på en måde så dine ønsker og drømme kan blive til virkelighed.

Jo mere du arbejder med denne, jo bedre vil du få det, og jo mere vil du tage din plads i verden. Den er fantastisk under meditation, samt healings arbejde.
Stimulere det endokrine system, giver ro i kroppen samt balance og kan bruges til forskellige tilstande og lidelser:
Søvnløshed
Depression
Migræne

Disse tårne ​​har en smuk blanding af lilla-pink gul og grøn. læs om andre aura kvarts

Vægt N/A
Model

, , , ,

Du kunne også være interesseret i...

  • stress-relaterede fysisk eller psykisk sygdom, depression og angst, thymus, svimmelhed, immunsystemet

    Aqua Aura Regnbue Flamme

    Plus evt. fragt.kr. 50.00 Tilføj til kurv
Indkøbskurv