Beskrivelse

Selenit stykker 96-117 gr.

Selenit stykker 96-117 gr. er en af de klassiske værktøjer, der anvendes til rengøre auraen for negativitet, og bringe guddommeligt lys ind. Når du kører krystallen i forskellige retninger, vil forskellige dele af krystallen pludselig få en klar tåge over sig. Arbejder med din beslutsomhed og vil give handlekraft. Det er en stærk sten til at komme af med blokeringerne og er god til at hjælpe dig videre. Den er meget healende. Den hjælper dig i det hele taget med at slappe af i enhver situation. Den er god til spændinger i hovedet.

Hver gang du har købt en ny sten eller krystal, eller har brugt den på dig selv eller andre, skal dine sten og krystaller renses, alt negativt skal fjernes fra dem. dette kan gøres på flere måder.

1) Tænd f.eks. en røgelsespind og tag din krystal eller sten igennem røgen, indtil du føler, at nu er det nok, dog vil jeg sige at min. 10 gange. forestil dig mens du fører stenen eller krystallen igennem røgen at du renser den.

2) Hold stenen/krystallen ind under koldt vand i ca 3 min.,  tænk jeg renser dig, tør den af med en blød klud, hold herefter stenen / krystallen i højre hånd, tænk jeg fylder dig med alt den  energi og kærlighed Du må have behov for, i et stykke tid. (pas på nogle sten og krystaller tåler ikke vand)

3) Læg stenen/krystallen som skal renses på en selenit / eller kyanit stav i et par dage.

4) Tag din sten eller krystal op foran dig. Luk øjnene og tænk jeg renser dig for alt negativt. Når du tænkt dette en del gange, fnyser du ud gennem næsen hen over stenen/krystallen som en renselse af den. Tænk herefter jeg fylder dig med al den kærlighed og energi du måtte have behov for

5) Du kan overføre helbredende energi til sten og krystaller. Dette kan gøres ved at holde stenen i højre hånd og forestille dig en klar hvid lysstråle, som rammer stenen / krystallen. Mens du overfører energi til stenen, forestiller du dig hvordan dine sten og krystaller langsomt bliver fyldt med energi (ligesom hvis du opladet et batteri), gør dette i mindst tre minutter.

Hvis du skal være helt sikker på at alt er okay, kan du tage stenen, krystallen med til en healer eller clairvoyant, som mod betaling kan rense og oplade dine sten, krystaller og evt. smykker.

Tilbehøret for at kunne rense dine sten og krystaller kan købes hos os.
Tak fordi du læste denne guide.

Mange hilsner
Krystal & HealerHuset