Selenit stav rå

kr. 15.00kr. 2,000.00

Disse Selenit stav rå er: de små ca 6-7 cm langt og ca 1 – 3 cm tygge / DEN STORE ER er 35 cm og vejer over 2 kg 

Selenit stave der er rå, Er med til at skabe en vis form for klarhed specielt hvis du går rundt med stress og tankemylder. Selenit er opkaldt efter den græske gudinde Selena, som har en meget rolig, men på en og samme tid en kraftig og blid energi. Disse selenitter er selvrensende, og kan rense alt omkring dem, derfor er det da også at mange bruger dem til at rense deres sten og krystaller med, samt ja hele huse, og ens egen aura.

Selenit er naturlige

Disse Selenit plader er af rå natursten. Og derfor er der heller ikke en eneste der er 100% ens da der forekommer ujævnheder sprækker mm. i overfladen. Således er det viste billede da også blot en af mange der er købt hjem, så størrelse kan varierer fra de på billedet viste.

Selenit er igennem årene blevet meget populær, grundet dens rensende effekt, og det kunne være en god ide at give et sådanne stykke i fødselsdagsgave, julegave, værts- venindegave.

Selenit er god at bruge på hele kroppen, og af energipunkter (chakra) er den god på krone chakraet, men kan faktisk bruges på alle hvis man ønsker at rense sig for uønsket energier
Husk selenit kan ikke tåle vand.

 

 

Se de andre Selenit varer her

Vægt 1.000 kg
Vælg størrelser

,

Du kunne også være interesseret i...

  • Selenit tår 15 cm
  • fyrfadsstage i selenit
  • Selenitstave tykke healerstave
Indkøbskurv