Beskrivelse

Salvie Hvid røgelse ca. 25 cm

Vores leverandør laver helt unikke og autentiske håndplukket, hvid salvie fra Californien, som kan bruges i ritualer, der renser sindet, kroppen, chakraerne og ånden, dine sten og krystaller, samt kan bruges i husrensninger.

Salvie Hvid røgelse ca. 25 cm. er en af indianernes foretrukne røgelse, når der skal renses rum, huse, dig på det mere subtile plan, og giver kontakt til den åndelige verden.
Når du brænder hvid salvie, og fokuserer på dit ønske/ritual og dine bønner, så medvirker det til at opløse negative, og uønsket energi. Du giver plads til ren og frisk energi i dit felt og dit chakrasystem, hvor din energi kan flyde frit igen, og du kan flyde mere fri/autentisk igennem livet.
Dens duft er frisk, og lidt ala naturlægemidler samt lidt træagtig – som man ville kunne forvente det – uden at blive for tung. De er fremragende til brug i rituelle rengøringer og rensning, uanset om dig selv, et værelse, krystaller eller andre spirituelle værktøjer.
Salvie er da også en af vores mest skattede lægeplanter som er brugt siden oldtiden som både krydderi og lægeplante. Den er i stand til mere end moderne mennesker er klar over. Udvortes er den et kraftigt antiseptisk (Slår betændelses dræbende) middel, et afkog er ekstremt effektivt på tandkødsbetændelse, inflamationer i gane og hals, trøske (hvide belægninger på og i munden), betændte mandler hos børn, karies og tandbylder.